Osprey Stratos 32

Osprey Stratos 32

Lätt, ventilerad ryggsäck för klättring, skidalpinism, dagturer, etc.


Tillverkare: Osprey
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Suverän ventilation för ryggen. Överlägset bästa bärsystemet jag provat. Finns i flera ryggstorlekar.

Minus:Lite bökigt att trä igenom vätskeslangen.

Kommentar: Letade efter en säck i 30-35 litersklassen med topplock, ventilerad rygg (luftspalt), vätskekompatibel och med bra bärsystem för MTB, skidor, rörlig jakt med hund eller eftersök, löpning och dagsturer i skogen (t ex svampplockning).

Föll för Osprey Stratos 32. Dels för att den mötte kravspecen, men också för de genomtänkta detaljerna som vattentäta dragkedjor, nätfickor i midjebältet, nyckelhållare i topplocket, blixlås på sidan för att kunna komma åt det som ligger långt nere i säcken.

Jag springer med den 2 ggr per vecka (packad med ca 6 kg) backintervaller och distans. Sidofickorna i midjebältet rymmer varsin Perfectaflaska. Bärsystemet gör att man knappt känner av säcken. Jag har den i skogen när jag kör MTB och den sitter som gjuten på skogsströvande. Luftspalten mellan ryggen och säcken gör att perspirationen ångar av snabbt och trots hög ansträngningsgrad så blir man inte märkbart mer blöt längs ryggen än utan ryggsäck.

Det fina med Ospreys säckar är också att samma säckvolym kan fås i olika rygglängder.

Kan inte annat än att rekommendera Osprey Stratos 32. Genomtänkt, hög kvalitet och finish. Och inte minst ett helt OK pris för det man får.

Liknande produkter: VauDe, Mammut

Kundservice: N/A

Köpplats: Addnature.com

Pris: 1195

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook