Osprey Raptor 10En liten dagryggsäck med vätskesystem


Tillverkare: Osprey
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Vätskesystemet, kvaliteten, smarta funktioner

Minus:Regnskydd borde ingå

Kommentar: Riktigt bra ryggsäck för cykling och korta vandringar, bra ventilation i ryggen och sitter väldigt bra mot kroppen. Stabil och med massor av smarta små funktioner. En ryggsäck jag sliter varje dag men den är som ny fortfarande efter 2 år. Vätskesystemet är riktigt bra och håller bra kvalitet, om något går sönder finns reservdelar till dricksystemets olika delar.

Pris: 900

Plus: Sitter otroligt bra på ryggen. Den är skön att bära.

Minus:Finns inget negativt med den.

Kommentar: En otroligt skönt ryggsäck som endast märks av värmen på ryggen. Jag använder den dagligen vid cykelpendling till och från jobbet. Då upplevs den som lite liten om jag skall få med ett helt ombyte kläder. Rullar man och packar smart så ger den tunna men elastiska väven möjligheten att fylla på ett par kalsonger, strumpor, byxor och en skjorta - men då är det fullt.

En bra sak är att oavsett hur mycket man tryckt ner i ryggsäcken så får vätskesystemet alltid plats, det är ett separat fack som inte påverkas av lastmängden i huvudfacket.

Längst upp och tillgängligt finns ett litet minifack som sägs vara gjort av något anti-skrap tyg så man kan lägga sina glasögon där. Jag använder facket för plånbok, snus och nycklar - inte glasögon.

Pris: 850

 

Logga in

Aktuellt: Produktnytt