Lundhags T25 EnduranceLiten och lätt rygga utmärkt för cykling, löpning etc...


Tillverkare: Lundhags
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Lätt, bekväm, förberedd för vattenblåsa, midjebältet.

Minus:Att den inte säljs längre!

Kommentar: Jag har länge letat efter en ryggsäck som skulle fungera bra på våran mtb-tur i sommar (650 km fjäll/skog). Kraven jag ställde var att den skulle vara lätt, bekväm, förberedd för vattenblåsa, samt vara försedd med mesh-fickor.
När jag provade T25 Endurance så bestämde jag mig på direkten.
För det första är ryggplattan relativt mjuk vilket ger en följsam ryggsäck men utan att några hårda nerpackade prylar sticker in i ryggen.
Den är försedd med tre stora mjuka härliga dämpande kuddar som ger en mjuk och behaglig känsla. Mellan dessa finns en stor kanal för ventilation. Funkar utmärkt!

Det absolut bästa med denna säck är dess midjebälte som är nedsänkt samt är tillverkad i neopren över höften.
En liten ficka på vardera höften är också ett stort plus. Brukar själv förvara energi eller ett litet verktyg där när jag cyklar längre sträckor.

Har man ett liggunderlag är det inga problem att fästa det under säcken. Det finns två remmar under säcken där man lätt kan trä in liggunderlaget. Super!

Vad mer...volymen är alltså 25 liter. Förberedd för vattenblåsa i ryggplattan. En liten ficka vör värdesaker inuti stora facket. Smarta komprimeringslösningar samt reflexer både fram och bak!

En riktig toppenrygga som jag ofta använder när jag kör mtb i skogen eller landsväg. Den sitter otroligt bra även i de mest stökiga partierna.

Tyvärr är den enligt Lundhags själva på väg ur deras sortiment (om den inte redan är det) så den kan nog vara svår att få tag på. Endurance är kommer attersättas av den nya säcken T24.

Logga in

Tips!