Lundhags Callis 38En 38 Liters Dagsturssäck med ventilerad rygg och ett par mindre fack.


Tillverkare: Lundhags
 
Betyg: 3.53.53.53.53.5
(betyg 3.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bärsystemet Storlek Fickor + detaljer Kvalité

Minus:Kunde varit lättare att ta i och ur bärsystemet.

Kommentar: Perfekt mellan storleks säck, var ute efter en säck i denna storlek med dragkedja istället för överliggandetopplock med remmar. Använder den väldigt ofta. En mängd genomtänkta detaljer. För mig sitter den riktigt bra och avlastar väl, trots att jag är 191cm lång. Riktigt väl vaderade höftremmar. Använder den både med bärsystemet i och utan, den är nämligen en centimeter för hög för att ha som handbagage på flygget, med bärsystemet i. Det var ganska svårt att få ut ryggskenorna första gången, så jag ringde Lundhags och frågade hur man skulle bära sig åt, han jag talade med plockade fram en direkt och försökte mens jag väntade i telefon. Han kom tillbaka och förklarade hur han gjorde för att få ut det, han sa att man fick ta i en del men att allt skulle hålla. Alltid grymt bra support hos Lundhags. Nu när man har gjort det ett par gånger så går det lättare.

Liknande produkter: Flertal av Ospreys säckar men de känns inte lika kraftiga (slitage resistenta)...

Kundservice: Alltid varit nöjd med Lundhags kundservice.
Addnature har fungerat klockrent också.

Plus: Bra väl genomtänkta praktiska detaljer så som komprimeringsremmar och fack.

Minus:Dålig bärkomfort för längre personer, finns endast i en storlek.

Kommentar: Säcken har ett väl genomtänkt system med fack och komprimeringsremmar men skulle behöva tillverkas i ett par storlekar till. För en person som jag på 180cm ca hamnar höftbältet för högt upp varpå vikten läggs mest på axlarna.

Dessutom fungerar systemet för att ventilera bort ryggsvett inget vidare. Det får vikten att hamna för långt från ryggen vilket resulterar att man får känslan av att konstant vilja ramla bakåt.

Liknande produkter: Osprey atmos 35

Köpplats: Addnature.com

Pris: 699

 

Logga in