Klättermusen Allsvinn 30Toppmatad ryggsäck på 30 liter med rullstängning. Ergonomiskt höftbälte. Slingor av hålband för fastsättning av tillbehör och extrautrustning.Rygglängd justeras enkelt genom att flytta höftbälte och/eller axelremmar.


Tillverkare: Klättermusen
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Materialet är kraftigt och den tål mycket stryk. Tål även mycket regn. Bärsystemet är otroligt bra.

Minus:Fästet för rullstängningen fungerar dåligt. Instämmer med tidigare recension om att ryggsäcken ofta öppnar sig själv om det är lite packning, krockarna lossnar helt enkelt. Det är inget problem när ryggsäcken är fylld! Tror att det är justerat något i nyare versioner av ryggsäcken. Min är inköpt 2012.

Kommentar: Fantastiskt bra ryggsäck att bära tungt i. Bärsystemet gör att belastningen från ryggsäcken inte hamnar över musklerna och ger spänningar i nacke och axlar. Även om ryggsäcken inte är lätt i sig är det lätt att bära tungt i den under längre tid. Det är också enkelt att fästa diverse saker utanpå säcken, antingen i linsystemet eller med en karbin. Det är också bra att midjebältet enkelt kan plockas bort. Om det är något jag skulle vilja förbättra på min ryggsäck är det hakarna för rullöppningen. Dessutom hade den invändiga fickan gärna fått vara något större.

Plus: Säcken är gedigen med kraftigt materialval.

Minus:Svårt att få säcken att sitta bra. Fästet för rullstängningen är direkt dålig.

Kommentar: Det var svårt att få säcken att sitta bra. Till slut kontaktade jag Klättermusen som skickade en beskrivning på hur den ska ställas in, det blev bättre men inte bra. Säcken har rullstängning men säkras med en plastögla som fästs i en krok/ pinne. Är inte säcken full eller om den är ojämnt fylld lossnar dessa och säcken öppnar sig. Jag har nu böjt krokarna så dom sitter något bättre men lösningen är inte bra.

Kundservice: Mycket hjälpsam personal hos kundtjänsten. Även om det var under semestertid.

Pris: 1600

Logga in

Tips!