Fjällräven Kånken

» Ladda upp produktbild

Klassisk ryggsäck


Tillverkare: Fjällräven
 
Betyg: 3.23.23.23.23.2
(betyg 3.2 baserat på 5 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Hållbar, tidlös, enkel

Minus:inge vidare sköna remmar till bäranordning.

Kommentar: Haft min Kånken sen jag gick på Mulle. Så ryggsäcken är säkert 30 år och ändå är inget trasig på den, saknar dock sittunderlägget.

Plus: Tuff !

Kommentar: Dåligt med plats, bärsystem nej två rep snarare, är rätt sliten efter 3-4års användande (som jag tycker en kånken ska se ut iofs) ryggen är alldeles svettig om man cyklar med den tex. Men vad gör väl det här det är ju en kånken! :)

Köpplats: Landbys Jakt & Fiskeservice AB

Plus: Snygg, praktisk, förvånadsvärt stor.

Minus:Dyr, något dålig hållbarhet.

Kommentar: Efter att ha haft min Kånken i 3 år nu så är jag riktigt nöjd. Alla skolböcker går perfekt ned och det är inte ofta man behöver en annan väska. Det är mycket som går ned i den.

Den har ett riktigt tufft utseende också, tycker jag. Bärsystemet är inget att tala om, men jag tycker att den håller måttet.

Min ryggsäck syns att den är välanvänd efter 3 år. Jag förstår inte hur den skall kunna bli 20 år till utan att falla i bitar.

Storleken är ingenting så när man vill ha med den som extra väska till dagsturen på semestern går den lätt ned i den stora väskan. Den är optimerad och tänkt som skolryggsäck från början, där hör den hemma som bäst.

Kommentar: Nostalgin känns som själva poängen med kånken. För funktioner har den inte så mycket att skryta med nej, då finns andra betydligt mer prisvärda alternativ.

Plus är väl att den är ganska så lätt, liten och inte tar speciellt stor plats om man knölar ihop den och packar i en större ryggsäck..

Skulle inte själv lägga ut 400 kr för en, men den över 20 år gamla, smutsiga och urtvättade kånken som jag ärvt av storasystern har ändå lite charm över sig.

Plus: Ganska snygg, nostalgi

Minus:Inte så avancerat bärsystem

Kommentar: Accessoar till en rödgrön åskådningsriktning. 400 kronor gör denna tygcontainer till en av de mest prisovärda produkter jag kan tänka mig. Den hade fått två fjädrar om den hade kostat 150;- Den sitter hopplöst, slänger och far.