Everest Flexible 26

» Ladda upp produktbild

26-liters dagsturssäck


Tillverkare: Everest
 
Betyg: 3.833.833.833.833.83
(betyg 3.83 baserat på 6 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Skön och tålig.

Minus:Inga

Kommentar: Mycket bra ryggsäck som bevisar att bra grejer inte alltid behöver vara dyra. En Haglöfs tight-kopia som har hög kvalitet och är mycket skön att bära.

Nu, efter 23 års flitig användning, börjar dragkedjan visa tecken på slitage. Helt ok, efter så lång tid.

Plus: Kvaliten, passformen, priset.

Minus:Tyngden, kunde vara lite lättare för att var en 26L.

Kommentar: En grym kopia av Haglöfs Tight som t.o.m. är bättre än orginalet. Kvaliten är helt outstanding, dragkedjan och tyget är i samma slitvarg-klass som Bergans Vulcan. Har haft min väska sen mitten av 90-talet, inte en skråma och jag använder den dagligen till jobbet.

Liknande produkter: Haglöfs Tight

Plus: pris, hållbarhet

Minus:inget

Kommentar: har haft min flexible 26 i 7 år nu o kan bara säga att den håller toppklass.den har varit med på det mesta. ja vet inte hur dom nya är men dom känns iaf inte lika rejäla som dom gammla.

Plus: Priset,storleken och hållbarheten

Minus:tappar färg

Kommentar: Jag har haft min variant i 9-10 år nu och den håller fortfarande ihop men den saknar plastplatta i ryggen så den är ganska sladdrig. Hållbarheten är ganska bra, för ingenting har hittils gåt sönder på den.

Färgerna har börjat försvinna men sånt kanske man får ta på en så flitigt använd ryggsäck

Jag har använt andra säckar samtidigt som den här men betydligt mindre och flera av dom är väldigt slut nu.

Kommentar: Ärligt talat är det här en suverän ryggsäck. Storleken är perfekt att åka skidor i. Kvaliten bra, billig, sitter suveränt (stabil i ryggen tack vare plastplatta). Jag har kört med den under en säsong i Alperna, och det får rum sele, randoneerep, stegjärn, spade, sond, och yxa i den. I och för sig är den full då men att köra runt med en ryggsäck som slänger pga av att den inte är full är ingen höjdare...

Plus: Bra kvalitet, ganska bra pris, skön att bära

Minus:Droppformen, usel ytterficka

Kommentar: En typisk Haglöfs Tight-kopia från Stadiums "lågpris"-märke Everest. Dock har den högre kvalitet och pris än majoriteten av kopiorna.

Kvaliteten är faktiskt väldigt bra, klart i klass med de dyrare märkena, åtminstone när det gäller normalanvändning. Hur den står sig när det gäller extremsportande ska jag låta vara osagt, men den ger i alla fall ett robust intryck.

Priset är ok, det är som sagt lägre än för de mer etablerade märkena och jag tycker att prisnivån är ungefär som den borde vara på en säck av det här slaget.

När det gäller säckens design så är den inte särskilt orginell, det handlar om en vanlig droppformad 26-liters ryggsäck, med de sedvanliga detaljerna. Den "estetiska" designen skiljer sig en del från Haglöfs Tight, men annars är säcken väldigt lik. "Bärsystemet" är dock aningen mer avancerat och säcken är riktigt skön att bära. Den har lite för många remmar för min smak, men de flesta går att plocka av, något som jag uppskattar starkt.

Nackdelarna med säcken är framför allt formen, som jag inte gillar alls. Det är svårt att fylla de droppformade säckarna på ett vettigt sätt, i alla fall om man vill ha med sig hårda saker, som böcker eller en pärm. Ytterfickan är dessutom värdelös, den är alldeles för trång och svåråtkomlig för att vara användbar. Nackdelarna är dock inte specifika för den här säcken, utan ganska typiska för själva typen av ryggsäck.

Kort sagt: Everest Flexible 26 är ett utmärkt köp om man gillar den här typen av säckar.

Logga in