Bergans of Norway Backcounty Guide 32lRyggsäck som funkar till det mesta, dagsturen, på väg till jobbet, till klippan ja till allt som en bra dagsrygga skall fungera till.


Tillverkare: Bergans of Norway
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Mycket utrymme på få liter, flexibel, bra finesser

Minus:Inget än så länge

Kommentar: Instämmer i stort sett med föregående. Har mest använt den till dagsäck och till jobbet. Gott om plats trots storleken, så den känns rymlig och fästmöjligheterna är i stort sett oändliga. Gillar speciellt att man kan öppna säcken från ryggstycket; får bra överblick över innehållet och det går snabbt att packa/packa upp. Sitter perfekt, både när man springer, cyklar och går.

Plus: Känslan ju mer du har i den desto bättre känns den.

Minus:Midjebältet kunde vara bredare

Kommentar: Min jakt på ny dagsrygga började för ca två år sedan, ryggan skulle klara cykelfärd till jobbet med dator och ombyte. Helgturer med hundar och även som uppdragssäck vid räddningshundsträning. Ryggsäckar provades och provades till jag hittade Bergans säcken.
Vikt 1400 gram
Storlekt 32 l
Ryggsäcken har en liten toppöppning (min hpdator går precis in med neoprenfodral).

I övrigt har den ett stort huvudfack med ficka för vätskesystem och utgång för slangen under toppstramaren. Två nätfickor som håller redan på sakerna inne i ryggsäcken.

Ytterficka med dragkedja, plats för spadskaft, blad och lavinsond. Dubbla isyxtuber på fronten med snäpplås i nederkant, rejält med gummiförstärkta kompressionsremmar med fästmöjligheter för både skidor, bräda och rep. En extra rem finns att tillgå för att spänna ihop skidspetsarna över huvudet när dom svajar för mycket.

Två sidfickor med dragkedja och stretchmaterial, inbyggd visselpipa i bröstremmen och ett 40mm. midjebälte med dubbla utrustningsslingor.

Ryggsäcken används dagligen till jobbet med helt ombyte dator och annat som behövs. Den har varit med på dagshiker i såväl Sverige som Sydafrika och Frankrike och inte gett upp än. Tyvärr med nya säkerhetsregler kanske den inte går att ha som handbagage längre (jag sörger isåfall).

 

Logga in