Source Widepac 3l"Our most innovative and successful design!
The next generation in hydration technologies makes filling, cleaning and draining easier than ever, and it's 100% leak-proof."

"Widepac är en ny produkt från Source och är den enda vattensäcken som kan öppnas helt i toppen och förslutas med en så kallad Slid & Pack, ett förslutningssystem som gör att man kan fylla säcken relativt snabbt och gör den mycket lätt att göra ren inuti. Widepac är designad för att packas ner i en ryggsäck eller liknande och har då inga bär-remmar. Väskan är tillverkad av en speciellt framtagen PVC som gör att vätskan inte ska förlora sin smak."


Tillverkare: Source
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Funktionen håller vad den lovar, suveränt bra!

Minus:Det finns för få återförsäljare i Sverige!

Kommentar: Köpte min Widepack för ett år sedan innan en resa till Israel. Helt suveränt bra! Bra bitmunstycke som släpper igenom mycket med vatten. Man får inte den där känslan av att dricka genom ett smalt sugrör. Öppning/stängning funkar otroligt bra och läcker inte en droppe. Det jag kan rekommendera att man gör, är att komplettera upp med en slang som har väv runt omkring, vilket är ett originaltillbehör. Det gör att vattnet hålls kallt längre och ger ett ytterligare skydd mot bakterier. Att inte behöva dricka varmvatten är definitivt värt några tior extra. Vattnet i slangen blir ju av naturliga skäl varmt ganska fort, men i blåsan hålls temperaturen låg i många timmar även i Israelisk värme!

Rekommenderas starkt!

 

Logga in