Platypus BigZip 2l

» Ladda upp produktbild

Vätskepåse med drickslang 2 liter.


Tillverkare: Platypus
 
Betyg: 1.671.671.671.671.67
(betyg 1.67 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bra munstycke

Minus:Ger plastsmak

Kommentar: Förutom att pasen ger vattnet plastsmak är den ok. Jag har haft den i ett ar och har ej haft nagra problem med dalig hallbarhet.

Plus: när den är tät är den fantastiskt bra

Minus:när den läcker är den bara till förtret

Kommentar: Har själv haft min 2,5l påse i olika ryggsäckar i över två årstid utan problem, men ovanstående fel är ju vansinningt bedömt enligt min mening.
Har din kommun en konsumentrådgivare? Gå i så fall den vägen, tipsa också Konsumentverket.
På dem!

Johan

Kommentar: Köpte en liten löparryggsäck (mar. 2001) med ficka för vätskepåse och slang och till den en Platypus BigZip. Efter fjärde löpturen med ryggsäck och vätskepåse upptäckte jag att påsen läckte som ett såll! Hela ryggsäcken var blöt. Det visade sig att det hade blivit hål på flera ställen ungefär mitt på påsen. Hålen hade uppstått där påsen varit vikt. De påklistrade logotypmärkena hade också flagats loss (av vattnet) och spridits i ryggsäcksfickan där de också delvis färgade av sig.
Jag var mycket förvånad eftersom inga vassa föremål som kunde skava på påsen fanns i ryggsäcken. Påsen låg i avsedd ficka i ryggsäcken avskiljd från ryggsäckens större avdelning där några klädesplagg förvarades (varav ett med dragkedja). Inga märken syntes på ryggsäckstyget. Ingen fara tänkte jag, det går på livstidsgarantin... Men icke! Yttre åverkan blev svaret från den svenska återförsäljaren dit min butik skickat den och därmed ej godkänt reklamationen. Mycket svagt anser jag och vill härmed varna för att köpa denna produkt.

 

Logga in