PacerpoleErgonomiska kroppsriktiga vandringsstavar och stavar for vardagsträning och stabilitet samt även för användning i snö. Dom har använts på tur till Sydpolen. Köps från tillverkaren och uppfinnaren i Storbritannien.


Tillverkare: Pacerpole
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Pacerpole har rätt handgrepp och ger mer kontroll över staven samt är rätt för hand-underarm osv. Det är handgreppet och dess tillbehör som är suveränt. Man har ingen handledsrem utan staven hålls i handen helt naturligt utan anspänning - oerhört smart uttänkt. Priset är inte högt med tanke på vad man får och kvaliteten.

Minus:Inga dåliga sidor har upptäckts. Roligt att kunna säga så om en produkt. Jo en sak kanske är en nackdel - det att dom inte har återförsäljare, såvitt jag vet. Dom skickas dock fraktfritt med returrätt.

Kommentar: Vi har gått med stavar sedan ca år 2000 och kom in på det via rehab och s k Nordic walking och sedan blev skidstavarna och sedan gåstavar av olika märken med raka handtag med på alla vandringsturer och i vardagsträningen. År 2013 började jag söka efter stavar med bättre ergonomi och fann Pacerpole stavar och deras neoprenhandske, rekommenderas mycket varmt för både kyla och nederbörd, samt kamerafäste. Sedan dess har vi förmedlat till nöjda vänner och inga problem har skett. Dom bara går o går. Mycket hög kvalitet. Listan över anledning att gå med stavar kan göras väldigt lång och jag upptäcker nya varje år. Pacerpole är inget undantag utan tvärtom. Vi använder enbart Pacerpole. Den fungerar perfekt även till tält och tarp. Hoppas du blir inspirerad att prova du också. Dom har fina villkor för det.

Liknande produkter: Finns inga liknande vad jag vet.

Kundservice: Oerhört serviceminded och hjälpsamma där i nordvästra England.

Pris: 800

 

Logga in