Gipron vandringsstavarVandringsstavar från Gipron är bland de bästa enligt erfarna vandrare. Gipron 784-135 Compact, en fyrdelad vandringsstav, och Gipron Trekking 749 är optimala val när det gäller stavar för vandring. Stavar för vandring finner du under menyn Vandringsstavar.

Vandringsstaven Gipron 784-135 Compact är en lätt och kort fyrdelad stav som du bekvämt forslar med dig i eller på ryggsäcken när du ger dig ut på vandring, trekking eller hiking. Stavar för vandring är ett måste på fjällturen. Att vandra med stavar betyder att ha en stabil vandringsstav som samtidigt är lätt och bekväm och kan skjutas ihop för att få plats i ryggsäcken.

Gipron 784-135 Compact är konstruerad med en fjädring i nedre sektion vilket gör den stark och pålitlig under tryck, t ex om man fastnar med staven i marken under vandringen. Staven fjädrar då och knäcks inte av det extra trycket som uppstår. Stavar för vandring behöver vara konstruerad annorlunda än gångstavar som är avsedda för plan mark och stadsmiljö.


Tillverkare: Gipron
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Kompakta och enkla att ha med sig

Minus:Känns plastiga och för lätta. Kan ev. brytas vid större belastning.

Kommentar: Enkla att ha med sig, kompakta och smidiga. Rekommenderar strarkt om man vill ha med sig stavarna på semestern. Kommer med instruktioner och extragummi.

Kundservice: Snabb leverans

Pris: 485

 

Logga in

Tips!