MK 19 - mikroinkapslad MyggsprayMyggsäsongen kommer allt närmre, nu kan du köpa Mk19 mikroinkapslad myggspray till bra pris hos oss på Utsidan.


Tillverkare: NIM Distribution Center AB
Tillverkarens produktsida
 
Betyg: 3.833.833.833.833.83
(betyg 3.83 baserat på 6 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Effektiv, miljövänlig och inga gifter i mig.

Minus:Inga.

Kommentar: En mycket bra myggspray som verkligen fungerar.

Kundservice: Mycket bra.

Plus: Bra pump, sprider ut medlet på stora ytor. Kladdar inte.

Minus:Kan klia lite och har en ganska kraftig lukt för vissa med känslig kran. Typ ammoniak?

Kommentar: Använde den i Ukraina och Södra Ryssland där myggen inte är alltför aggresiva eller attackerar i stora mängder. Ändock, fungerade mycket bra av vad jag kunde utröna. Sov under bar himmel utomhus i shorts och de dagar sprayen var på lät dom bli att bita mig, sandlopporna brydde sig dock tyvärr inte.. :(

Köpplats: Utsidan

Pris: 50

Plus: Inga

Minus:Dyr, verkningslös, dålig pump som inte sprider ut medlet utan det ser ut som om man nyst på huden.

Kommentar: Fullständigt värdelös. Just hemkommen från Sarek där stora mygg och knottsvärmar angrep så snart vinden mojnade kan jag konstatera att den var helt verkningslös. Ett exempel är när jag först sprutade på baksidan av vänsterhanden och sedan bytte hand med flaskan och skulle spruta på högerhanden. Då satte sig en mygga på stället där jag just sprutat och stack mig.... Inte heller så höll den knotten på avstånd. Man kunde gnida in sig med MH19 i hela ansiktet och håret... svärmen minskade inte ändå utan det kom lika många attacker mot mun, näsa, ögon och öron som om jag inte sprutat alls!!!

Snälla.... är det någon som vet var man kan köpa Demidex? Den har alltid funkat på mig. Maila om du vet!!

Köpplats: Erbjudande via Utsidan

Pris: 99

Plus: Fungerar

Minus:Liten flaska, kanske lite dyrt

Kommentar: Under en skön kväll när dock luften var full av mygg vid Singistugorna längs Kungsleden funkade medlet jättebra. Inga problem att sitta i kortbrallor mot en husvägg och ha det gott medan andra ojade sig om alla myggen. Jag sprayade medlet på benen, kring halsen och huvudet. Rekommenderas!

Plus: Funkar bra!

Kommentar: Jag köpte en flaska genom medlemserbjudandet här på utsidan och har nu hunnit testa lite.

Generellt så är jag en sådan som drar mig för att kleta på myggmedel om det inte verkligen behövs, så jag har inte använt det jättemycket.

Jag har sprayat främst på kläderna och myggen har hållit sig på bättre avstånd, helt klart. Skönt när det blev väl tjockt i fjällen. 13 mygg i ett slag när jag satt på en kort rast blev droppen.

Den största nackdelen är att det inte blir en perfekt dimma när man sprayar, så där det landar mindre droppar blir det vita prickar/fläckar.

Doften är snarlik andra vanliga myggmedel och är inget att oroa sig för.

Plus: Funktion.

Minus:Lukt

Kommentar: Jag hörde en till av de lyckliga personerna vann en flaska MK19 efter en tävling här på utsidan runt midsommar.

Har hunnit testa det under två fjällveckor i sommar och upplever att de har en mycket bra funktion. den enda som möjligen upplevdes som ett problem var att doften var misstänkt likt katturin.

Själva substansen återfinns ju även i MYGGA så det är ju inget konstigt mumbojumbo. allting kom i en liten fin sprayflaska som fungerade mycket bra. betydligt bättre än rollon och dylikt. flaska i sig var också lätt. ett annat plus.

Lite info om myggmedlet står att finns på http://www.utsidan.se/ddb/utrustning/artiklar/849.htm

 

Logga in

Tips!