Ericsson R310sVatten-, damm- och stötsäker GSM-telefon.


 
Betyg: 3.833.833.833.833.83
(betyg 3.83 baserat på 6 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Vattentät och robust.

Minus:Dålig kontakt till laddare. Det är en gammal telefon 2009.

Kommentar: Har själv haft två stycken "hajfenor". Förutom att den reagerade långsamt på knapptryck så är det den absolut bästa telefon jag haft.
Har tappat ner den från en brygga i havet. Låg på 70cm djup i minst en minut innan jag fick upp den. Bara att blåsa rent i mikrofonen sen fungerade den perfekt igen.

Minus:Överreklamerad.

Kommentar: Efter att vi hade krossat vår kanot mot stenarna i forsen och mist halva packningen så lyckades vi ta oss upp på en stor sten mitt i forsen. Därpå plockade jag fram min Hajfena ur ryggsäcken (som var fastbunden i vraket), dessutom förpackad i en plastpåse. Till min och min kompis stora förvåning var den blöt och framför allt död! Så det blev till att ta oss i land med hjälp av rep och sedan vandra till närmsta gård för att ringa efter transport. Visst, jag torkade ur den och den fungerade åter igen men numera ligger den hemma i lådan. Finns idag bättre och modernare telefoner på marknaden.

Plus: Tålig om något!

Minus:lite klumpig!

Kommentar: Hello!
Jag har haft min R310s i ca 1år nu.
Den funkar underbart i vildmarken.Du behöver aldrig
fundera om den skall hålla om du tex ramlar på den eller tappar den i backen.Tack vare att den är så tålig så har det aldrig varit problem med min R310s när jag har varit och jagat eller fiskat.

Plus: Finns i färger som syns.

Minus:Falsk marknadsföring, R310s är ej vattentät, utan bara fukttålig.

Kommentar: Eftersom jag har ovanan att bada med kläderna på ibland, såg jag fram mot en R310s, då R250Pro är för dyr och för klumpig för att tilltala mig, och dessutom inte vattentät utan bara fukttålig. Om man läser innantill ser man att R310s också bara är fukttålig, tål nog lite regn, men inte ett dopp.

Däremot tycker jag om det är bra att R310s finns i färger som syns.

Kommentar: En tålig telefon som kan användas i alla väder. Bra att batteriet sitter ordentligt skyddat så man slipper glapp, annars ett vanligt problem när man haft sin telefon ett tag. Det bästa är att man inte behöver vara så försiktig med den. Den ÄR tålig! Bra stand by- och taltid (även jämfört med Nokia).

Nackdelarna är att den kan tyckas lite tung och klumpig jämfört med minstingarna. Upplevde menysystemet lite mysko i början men det är en vanesak.

Plus: Det mesta

Minus:hmmm....större än dom minsta

Kommentar: Om man vill ha en telefon med sig i kajaken, så finns det två val. Endera tar man sin vanliga mobil och stoppar den i någon vattentät förpackning, och hoppas på att förpackningen är just vattentät, så du inte får en obehaglig överaskning när du väl tar upp den ur fickan. Det andra, mycket bättre alternativet, är att skaffa en R310. Man kan utan att vara nervös för haveri pga fukt ha den i fickan på paddeljackan. Sen kan man ju välja om den ska vara avslagen för fridens skull, och bara visas upp på bryggan för avundsjuka vindsurfare, eller andra vattendjur. Annars kan man i solnedgången ringa någon paddelkompis som råkar jobba den helgen och berätta att han/hon just nu missar ett oförglömligt ögonblick. Eller så kan man faktiskt gräva upp telefonen när man ligger i det 5-gradiga vattnet och kajaken har krossats mot klipporna, och helt enkelt slå numret till sjöräddningen. Att batteritiden räcker till att prata med just dom ända tills dom kommer och tar upp en ur blötan gör inte heller ont. Men visst har även denna skapelse en baksida...den har inte WAP. Å andra sidan. När man har vågor att surfa på...vem vill då surfa på nätet?

Logga in