Stockholms friluftslivEn guide till mer än 150 vinter- och sommarturer från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder

Stockholms Friluftsliv är den första guideboken som tar ett samlat grepp på friluftslivet runt Stockholm. I boken finns mer än 150 rikt illustrerade beskrivningar av paddelturer, vandringsleder, skridskosjöar och mountainbikeslingor mm.


Tillverkare: Calazo AB
Tillverkarens produktsida
 
Betygsätt gärna: 55555
(betyg 5 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 2 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Täcker det mesta runt Stockholm

Minus:Njae...finns det?

Kommentar: Vet man inte vad man ska göra: Kolla i boken och bli inspirerad. Här finns fina tips på ett aktivt friluftsliv.


Har du en cykel? Kan du springa? Då är det boken för dig. Självklart finns tips om andra sporter/friluftsaktiviteter också, såsom grottkrypning.

Köpplats: Fick den i julklapp

Plus: Enkel, lätt att slå upp det man söker!

Minus:? Hade ju vart kul om den var dubbelt så tjock. :)

Kommentar: Äntligen har boken som jag saknat kommit! Boken fyller verkligen sin funktion med mest dagsutflykter. Enkelt och konkret....
Mycket bra inspirationskälla!

Plus: Inspirerande, bra dagsutflyktsguide

Minus:Småfel på ett par kartor....

Kommentar: Lagom till jul dök det upp en ny guidebok i behändigt format (A5, plastomslag) i butikerna. Boken är uppdelad i avsnitt som cykling, längdskidor, paddling, vandring och frisbeegolf. I varje avsnitt beskrivs sedan olika platser att bedriva respektive aktivitet, med infomation om hur man tar sig dit och en liten karta. Man får alltså en stor mängd uppslag på saker att göra en dag eller en helg. Boken har många bra fotografier och faktarutor om sevärdheter, friluftsgårdar mm. Det faktum att författarna själva t.ex. vandrat varenda delsträcka av de olika leder som beskrivs och ger varje ställe en upplevelsepoäng är ytterligare plus.

För varje aktivitet ges också avståndet till Stadshuset - en kul detalj.

Mycket inspirerande och trevlig, ett måste för alla friluftare i Stockholm!