MSR Hubba HubbaHubba Hubba 2-manstält


Tillverkare: MSR
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Lätt, otroligt lätt att slå upp, solid konstruktion trots vikten, möjligheten att svalka sig varma nätter i enbart innertältet.

Minus:Inte de allra bästa barduneringsmöjligheterna, lite lätt om det blåser hårt, och yttertältet är svårt att få långt ner mot marken i blåsiga förhållanden.

Kommentar: Jag har skaffat mig ett Hubba Hubba för några månader sedan sedan, efter rekommendation från en vän som har använt den på långa sommarturer i Nord-Norge och Nord-Finland, till fots och i kanot. Det är, som jag redan har kunnat uppleva, ett perfekt tält för våra förhållanden här i Finnmark, på sommaren och hösten. Det kanske allra viktigaste är att vi har över två månaders midnattssol, och när det är fint väder blir ju de flesta andra tält totalt kokvarma. Att koppla av yttertältet, och bara ligga i innertältet som består helt av myggnät betyder ibland att man sover 3-4 timmar extra om natten är en njutning!

Tältet är också helt vattentätt, och fungerar superbra att slå upp på ett par sekunder som ett lätt vind - och regnskydd på korta turer.

Och det känns som man har gott om plats inuti om man är två. Det här är ett toppentält!

Liknande produkter: Hilleberg Nallo 2

Köpplats: Campmor

Pris: 2000

Plus: Lätt, prisvärt, enkelt.

Minus:Aningen svårt att sätta upp i STARK vind om man är ensam.

Kommentar: Jag har alltid varit en förespråkare för MSR och nu kommer jag förbli det. Tältet är verkligen till min belåtenhet. Det är kanske inget tälte man spelar Twister i, men tältet duger fint för två personer under sommar och höst (har ej vart ute med tältet på våren). Tältet är absolut ett bra val för den sannsade gramjägaren som jag. Tältets vikt är 2.2 kg. vilket duger fint för mig. Det går fort och lätt att sätta upp bara det inte stormar.
Har bara haft tältet i ett halvår ska tilläggas.

Logga in