Mil-Tec Recon enmanstält OD

» Ladda upp produktbild

Ett självstagande enmanstält från Mil-tec, som är ett tyskt grossistföretag som utifrån militära överskott utvecklar egna produkter för jakt och annat uteliv.


Tillverkare: Mil-Tec
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Stadigt, prisvärt, självstagande

Minus:Yttertältet sätts upp separat.

Kommentar: Detta är ett enmanstält med gott om plats. Det är helt självstagande så det går att flytta runt för bra placering efter man har satt upp det. Ytterduken sätts på separat efteråt, vilket jag kan se som tältets största nackdel. Innertältet har en stor mesh-del, vilket borde borga för en bra ventilation, men i recentioner på nätet verkar ändå kondensen vara ett problem. Jag har en natt på tidig höst och jag tycker inte det var ett stort problem.
Det finns filmer på youtube där tältet utsätts för väldigt hård vind och ändå står kvar. Användaren där är mycket imponerad. Senare skriver han dock att tältet inte har hållit som han hoppades, jag tror det var stängerna som inte höll.
Sammantaget tycker jag det är ett bra tält, inte minst med tanke på priset. Jag köpte mitt på Röda Stjärnan för 890 kr. Nu finns det där för 1100 kr.

Kundservice: Köpte på Röda Stjärnan. Har inte behövt anlita deras kundtjänst när det gäller tältet, men i andra fall har det fungerat det bra.

Pris: 890

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!

Visste du att som Plus-medlem på Utsidan kan du dölja (nästan) alla annonser? Läs mer om Plus