Haglöfs komprimerbar kuddeLätt, komprimerbar kudde.


Tillverkare: Haglöfs
 
Betyg: 3.433.433.433.433.43
(betyg 3.43 baserat på 7 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Mindre ihoppackad än en vanlig kudde

Minus:Tunn och liten utfälld, väl stor när den är komprimerad

Kommentar: En ganska platt och liten kudde som dock fungerar rätt bra! Jag gillar platta kuddar och därför är det inga problem med denna. Gillar man tjocka kuddar gillar man med stor säkerhet inte denna. Kunde ha gjorts bättre får man en känsla av, men jag använder den titt som tätt då den blir ganska smidig komprimerad, i varje fall smidigare än en vanlig kudde.

Plus: Bekväm

Minus:Den är ganska tunn.

Kommentar: Jag är nöjd med min Haglöfs-kudde. Den kanske är lite lägre än min vanliga kudde, men å andra sidan har jag ju sovsäcken mellan huvudet och kudden, vilket gör det hela lite högre. Skulle kudden vara tjockare skulle den dessutom ta mer plats i packningen, så den är nog egentligen lagom tjock.

Plus: den är liten och en bra investering för den som vill sova gott

Kommentar: När jag innförskaffade kudden så tänkte jag redan i affären att jag skulle sova gott på lägret och det stämmer. men när jag skulle vädra kudden när jag kom hem så lossnade snöret som drar åt kudden från den lila plast biten som håller samman snörena. jag kanske var för hårdhänt?

Plus: Skön att sova med

Minus:Ettiketten...

Kommentar: De flesta reskamrater jag har haft under årens lopp har tittat konstigt på mig när jag slitit upp en liten kudde ur ryggsäcken för minsta lilla tältnatt. Kutym brukar ju annars vara att knöla ner kläderna i sovsäckens fodral och sova med det under huvudet.
Haglöfs lilla komprimerbara kudde är knappast någon innovation bla Pillow Delux har ju funnits på marknaden ett tag innan. Haglöfs kudde har dock en del bra egenskaper. Färgen svart gör att man vid ohygeniska tillfällen som ex. vandring inte behöver se hur smutsig man egentligen är i håret på kuddens färg. Den är välstoppad och går ändå lätt att komprimera rel. enkelt. Den torkar också hyfsat fort och ger lite extra värme åt skulten i ett rått tält.

Ett stort minus dock till den fastsydda vita ettikett som var tvungen att klippas eller sprättas från kudden. Jag är verkligen inte så intresserad av Haglöfs materialval att jag vill ha en permanent skavande lapp på kudden. Vill man personligt märka kudden behövs ju inte heller något sådant att skriva på, man kan sy fast en tygbit i kompressions-snöret.

Plus: Att den är liten

Minus:Att den är dyr och "onödig"

Kommentar: Lånade denna kudde av en stolt kompis och testade en natt. Är själv ganska petig med kuddval normalt (en tempur, en dun och en skum roterar í min säng) men jag var INTE imponerad. Tycker att det minsta TermaRestunderlaget med lite luft i är nog så skönt, se annan rec. Att lägga pengar och släpa runt en sådan här pryl som inte går att använda till mer än högst 2 saker känns onödigt.

Plus: Priset

Minus:Lösningen

Kommentar: God idé men kudden känns lite otymplig. Hade varit bättre med en upplåsbar variant. Lite för tung.

Plus: Tar nästan ingen plats, lätt, skön

Minus:Lite för liten

Kommentar: Jag har för länge sen tröttnat på att använda tröjor och liknande som huvudkudde när jag tältar. Man vaknar alltid stel i nacken och 'kudden' utspridd överallt ;)

Logga in

Tips!