Thermarest Woman's ProLite 3

Therm-A-Rest Woman's ProLite 3

Ett suveränt 3-säsongs liggunderlag för den som vill bära lätt och ligga komfortabelt. Nu även i en dam-modell, som är varmare, lättare och mer kompakt än motsvarande herr-modell. Det är även lite kortare, 168 cm i stället för 183 cm. Detta gör att det blir ett lätt, smidigt och skönt liggunderlag. Detta är ett av de i särklass lättaste och mest kompakta självuppblåsbara underlagen på marknaden.

ProLight-produkterna väger mindre och tar mindre plats än andra madrasser/liggunderlag. De är våra lättaste och mest kompakta fyrsäsongs liggunderlag och utvecklade med de mest avancerade materialen och teknikerna. Fast & Light är tänkt för extrem alpinism sommar som vinter, multisport, långdistans backpackingoch för alla friluftsmänniskor som prioriterar låg vikt.

Storlek: 51x168 cm
Tjocklek: 2,5 cm
Vikt: 540 g


Tillverkare: Thermarest
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Lätt, bra längd, skön, varm, lättanvänd

Kommentar: Lätt, skön, bra längd! Jag som är kort har äntligen hittat ett underlag som inte är 2 meter! Me LOVE

Köpplats: Naturkompaniet

Pris: 1195

Plus: Vikten, storleken, bekvämt, allt...

Kommentar: Jag älskar mitt liggunderlag! Det fylls med luft själv, efter att man öppnat ventilen. Man får blåsa i lite extra, men det gör ingenting. Lätt, tar liten plats, varmt, stöter lätt ifrån sig smuts... Jag som är kort har äntligen hittat ett liggunderlag som inte är 2 meter!

Köpplats: Naturkompaniet

Pris: 1195

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook