Thermarest Prolite 4 RegularStorlek: 51*183*3,8cm
Ihoprullad: 28*12cm
Vikt: 680g


Tillverkare: Thermarest
 
Betyg: 4.334.334.334.334.33
(betyg 4.33 baserat på 6 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 7 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bekvämt, liten packvolym, relativt lätt

Minus:Bredden på liggunderlaget hade gärna fått vara lite generösare.

Kommentar: Bytte upp mig från ett gammalt CampLite underlag. Gjorde en viktbesparing på ca 250gram och fick faktiskt samtidigt lite bättre komfort, genom att undersidan är försedd med små "silikonduttar" som gör att underlaget inte halkar omkring i tältet. Helt klart nöjd. Visst skulle man vilja att det var ännu lättare och samtidigt lite bredare, men man kan inte få allt. Rekomenderas!

Liknande produkter: Exped SynMat och DownMat.

Köpplats:

Pris: 836

Plus: Komforten, liten packvolym, isolerar bra

Minus:punkteringsrisk, packpåsen,

Kommentar: Nästan som att sova på en säng jämfört med mitt tidigare vanliga cellplast, första morgonen i tält jag slapp ha ont i ryggen, att jag inte köpt ett tidigare!!
Sen har jag insett hur viktigt liggunderlaget är för att slippa frysa, några minus utanför tältet och det var nästan som att sova på golvvärme med det här..

Nackdelen är väl att jag är rädd att det ska punkteras och att få in det i packpåsen är lättare sagt än gjort....

Köpplats: Naturkompaniet

Plus: Mjukt

Minus:Inte så självuppblåsande.

Kommentar: Har ett ProLite 4 Large. 63 x 196 cm, 935 gr.

Att det ska vara självuppblåsande är inte riktigt sant, jag får alltid blåsa i 5-10 andetag för att få det tillräkligt fyllt.
Skulle gärna sett att det var lättare, men det visste jag då jag köpte det. Har använt det några svängar och det har fungerat bra.

Plus: Komfort Packvolym

Minus:Ömtåligt Vikt Pris

Kommentar: Jag förespråkade länge liggunderlag i cellplast då det är lättare och mycket mer tåligt mot värme- och stickskador. Den sämre komforten åtgärdades genom att ha dubbla liggunderlag i cellpast. För ett par år sedan testade jag den billigare kopian "Insul-A-Mat", men med bedrövligt resultat.

Efter att ha fått låna ett ProLite 4 en natt på ett hårt underlag var jag helt såld. Har aldrig sovit så gott och varit så utvilad som efter en natt på det här.

Köpplats: Naturkompaniet

Plus: låg vikt, liten packstorlek.

Minus:Kanske lite dyrt, men prisvärt ändå.

Kommentar: Mycket låg vikt och dito packstorlek, men ändå sover jag mycket bra på det, och då är jag krävande vad gäller komfort hos sovprylarna!

Kommentar: Efter att två stycken släppt i limningen mot skumplasten så att de blåste upp till en korv funderade jag på att bojkotta skiten.Fick ett nytt med en nyare logga,jippie tänkte jag,vilken produktutveckling!Men detta tredje exemplar har fungerat,efter att det har bildats is i det,legat ihoprullat dagligen och skändats ganska skandalöst under ett år har det stått ut med allt med bibehållen funktion.Det är dessutom otroligt skönt och lätt att bära.

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!