Exped Synmat 7Uppblåsbart microfiberfyllt liggunderlag med inbyggd pump, 7 cm tjock, 178 lång och 52 bred. Väger 900 gr.


Tillverkare: Exped
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Skön komfort, bra med inbyggd pump.

Minus:Packpåsen spricker i sömmarna.

Kommentar: Jag har LW modellen och ångrar inte att jag köpte det.
Har använt det både sommar och vintertid.
Passar perfekt i mitt HB Akto. .
Efter att jag hade köpt det så fungerade pumpen inte som förväntat, skumgummit inuti vecklade inte ut sig efter att man tryckt ut luften. Felet var att jag förvarat underlaget i påsen under lång tid.
Viktigt att komma ihåg är alltså att veckla ut det när man förvarar det hemma.
Efter ett år började det läcka lite ur liggunderlaget, inte mer än att det fortfarande gick att använda, men på morgonen kunde det hända att man tog i marken.
Jag kontaktade inköpsstället och fick direkt ett nytt.

Kundservice: Fick direkt ett nytt då det första började pysa efter ca 30 nätter.

Pris: 1119

Plus: Komforten. Värmeisolering mot marken. Packstorlek.

Minus:Priset.

Kommentar: Underlaget har jag använt under diverse vandringar både i skog i fjällen. Jag är väldigt nöjd med Synmat 7, det enda som jag ångrar mig med köpet är att jag inte tog den bredare varianten, DLX.

Köpplats: Addnature.com

Plus: Komforten, packvolymen.

Minus:Något tung kanske om man vill packa lätt.

Kommentar: Fantastisk komfort, nästan som sängen hemma. Liten packvolym. Värd varenda krona. Jag har den långa varianten som är 193 cm. Har tidigare haft klassiska liggunderlag, och inte sovit så gott.

Liknande produkter: Klassiska liggunderlag

Kundservice: Bra bemötande och service från Get Out's butik Säck i Stockholm.

Köpplats:

Pris: 1395

Plus: Fantastisk komfort, litet och lätt paket.

Minus:inga som jag upptäckt.

Kommentar: Har sedan tidigare dunmodellen för vinterbruk och jag blev så impad att jag skaffat syntetmodellen 7 cm med inbyggd pump. Använder den under barmarkstiden, lätt, tillräckligt varm och liten packvolym.

Klasse!!

Liknande produkter: thermarest etc.

Plus: Tål slitage, liten packvolym och isolerar bra med god sovkomfort

Kommentar: Har sovit ca 30 nätter på underlaget under sommar och höst. Det har fungerat bra utan att krångla någon gång. Isolerar bra från marken och verkar tåla en omild behandling. Lätt att blåsa upp och lika lätt att tömma samt rulla ihop.

Köpplats: Outnet

Pris: 1395

Plus: Suveränt bekvämt och praktiskt. Dessutom flexibelt med stolkitet till.

Minus:Inga så långt

Kommentar: Bästa liggunderlaget jag haft hitills, har sovit på ett Thermarest av tjockare modell tidigare men detta är mer bekvämt, packar mindre och är mer praktiskt med den inbyggda pumpen.

Har också expeds chairkit till vilket är en kombinerad stol och madrasskydd som dessutom har en liten ficka överst som man kan fylla för att få en kudde. På t.ex. paddling kan man välja om man vill ha madrassen i stolen ihoprullad (tar plats som mitt gamla thermarest då) eller om man vill förvara det i sin packåse som då går ner i mitt fikaskott.

Testade även synmat 9 pump dlx men då jag inte "låg igenom" 7:an såg jag ingen anledning att välja 9:an då det blir mer volym i packningen.

Köpplats:

Pris: 975

 

Logga in

Tips!