Everest Travel Compact Mat

» Ladda upp produktbild

Uppblåsbart liggunderlag


Tillverkare: Everest
 
Betyg: 4.254.254.254.254.25
(betyg 4.25 baserat på 4 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 2 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Lätt och att man ligger komfortabelt.

Minus:Kallt när det är minusgrader

Kommentar: Ett bra liggunderlag där man ligger mjukt och skönt. Använder man de små rören som finns till så är det inga problem att tömma det på luft. Använder det alltid numera. Även på turer där jag flyttar varje dag. Det är hållbarare än man tror mot punktering. Har nu haft det i ca tre år. När det är minus får man komplettera med ett vanligt liggunderlag annars blir det kallt.

Köpplats: Stadium

Plus: Lätt, bekväm och billig.

Kommentar: Mycket bekvämt för den låga vikten. 620 väl spenderade gram packning. Upplevde inte att det var halkigt eller besvärligt alls vilket jag hade förväntat mig efter att ha läst tidigare recensioner. Bekymret med ventilerna upplevde jag inte heller då det följde med sex små plastpinnar som man skulle använda för att öppna "backventilerna" med.

Dom bekvämaste tältnätterna någonsin har jag att tacka denna madrass för.

Köpplats: Stadium

Plus: Lätt, liten packningsvolym, billig, bekväm sommar liggunderlag

Minus:Mycket svårt att blåsa upp ETCM (om man inte fixar ventilerna), kallt material, ventiler sticker ut, glider på underlaget, punkteringsrisk

Kommentar: De sex ventiler gör ETCM nästan oanvändbar (speciellt för utflykter när man måste blåsa upp den och packa ner varje dag). Men, problemet kan lösas. Jag tog en glödhet spik och gick igenom ventilhåll (försikgigt!) för att smälta bort den luftspärren som sitter i ventilerna och som faktiskt inte behövs (om man inte simmar med ETCM). På så sätt blir ETCM väldigt lätt att hantera när man är på utflikten.

Köpplats: Stadium

Pris: 240

Plus: Bra liggkomfort och liten packningsvolym. Bra pris (från 2007)

Minus:Otroligt frustrerande att blåsa upp varje luftspalt för sig. Sju resor värre att få ut luften igen. Efter första användningen funderade vi på att lämna tillbaka det pga att det var så användarfientligt (men var för snälla). Efter andra användningen lovade vi varandra att inte ta med det ut igen.

Kommentar: Uppblåsbart liggunderlag, 53 x 183 cm. Packningsstorlek ca 28 x 11 cm. Vikt 620 g (uppgiven vikt 620 g). Består av sex luftspalter som blåses upp separat med badbollsventiler.

Detta är ett bra liggunderlag om du ska blåsa upp det en gång och stanna länge på samma ställe. Ska du däremot packa ihop det varje morgon för att bege dig till en ny lägerplats kommer du att svära över det.

Köpplats: Stadium

Pris: 249

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook