Everest Flexible Mat 25mm Advanced

Everest Flexible Mat 25mm

Uppblåsbart liggunderlag, 25 mm tjockt, med tjockare luftkanaler på sidorna för att förhindra avrullning. Liggunderlaget väger ca 700 gram. Avsmalnande i fotänden, samt något i huvudänden.


Tillverkare: Everest
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Vikten

Minus:Det blåste inte upp sig själv + allt som näms

Kommentar: Jag fick liggunderlaget i present och ville premiär testa det. Vandrade ca 30 km på sörmlandsleden och hade med ett vindskydd att sova i. jag lade ut liggunderlaget så det kunde blåsa upp sig och sedan lagade jag mat. men efter 30 min hade inget hänt, så jag blåste upp det för hand. När jag vaknade på morgonen hade jag ont i ryggen och all luft var borta. När jag kom hem lämnade jag in det och de sade att de skulle återkomma nästa dag. Nästa dag gick jag ner till stadium och skulle hämta det. Det sade att det var 19 hål i det men för övrigt var det i bra skick. Jag ville reklamera men de sade att "vi lämnar inga garantier gällande hål i liggunderlag. Jag gick där ifrån med liggunderlaget i handen och lovade mig själv att aldrig mera handa där
MIN REKOMENDERATION:
KÖP INTE DETTA LIGGUNDERLAG

Liknande produkter: Flera cellplast och ett annat självuppblåsbart från stadium

Kundservice: Jag lämnade in det och kunde hämta det nästa dag. Det fungerade bra. Men de försökte förklara bort varför det inte kunde blåsa upp sig själv.

Köpplats: Stadium

Pris: 499

Plus: Bland de billigare jag hittat som är så pass lätt. Skönt att sova på. Kanalerna på sidan som hindrar en från att rulla av liggunderlaget.

Minus:Blåses inte alls upp av sig själv.

Kommentar: På det medföljande reparationskittet står det Insulmat, och om man kollar på i Insulmat-kataloger verkar det påminna starkt om AO-Lite Sleeping Pad, då de har samma färg, form och specifikationer. Kan tilläggas att jag endast använt det under en sommarvandring, men marken var kall och bitvis snötäckt och det isolerade ändå.

Köpplats: Stadium

Pris: 499

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook