Sea to Summit Kitchen Sink 10 literKitchen Sink är en ihopfällbar diskbalja!

Fungerar bra på alla typer av aktiviteter där låg vikt och volym är av hög vikt. Mycket bra på kajakturen, vandringen, resan eller cykelturen. Ihoppackad är den inte större än en apelsin!!

Fodral medföljer.

Volym: 10 liter

Vikt 134 g.


Tillverkare: Sea to Summit
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Väger nästan inget, tar nästan ingen plats i packningen. Förvånansvärt att den bibehåller formen såpass bra när man ställer ifrån sig den på marken, dvs mycket lite vatten läcker ut.

Minus:Lite svårt första gångerna att klura ut hur man skall packa ihop den för att den skall få plats i det medföljande fodralet.

Kommentar: Praktiskt att kunna hämta en större mängd vatten med denna pryl för att ha i lägret för lite disk, avsköljning och för att kunna släcka en brasa effektivt. Speciellt då vattendraget är en bit ifrån tältet och/eller bökigt att komma till.

OBS: söker man på nätet så hittar man två olika versioner av denna produkt, men det verkar bara vara den lättare/klenare/tunnare (30D-väv) som säljs i Sverige, och det är den jag recenserar.
Den kraftigare varianten (70D) är mer heavy duty, men verkar klart vanligare bland youtube-klippen för dem som tittar där.

Plus: Kompakt Lätt Underlättar att bära vatten

Minus:Ingen

Kommentar: Kompakt och lätt. Perfekt för disk, hämta vatten att släcka elden etc.

Klockren pryl!

Köpplats: Naturkompaniet

Pris: 249

 

Logga in

Tips!