MSR WindProStabilt gaskök som klarar större kokkärl utan problem. Väl tilltagen förvärmningsslinga bidrar till en hög effektivitet. Windpro levereras med både reflektor och vindskydd, smarta detaljer som sparar bränsle. Slangen är skyddad av ett metallhölje och effektregulatorn är vikbar. I transportläge blir köket så litet att det ryms i ett 1-literskärl.

Vindskydd/värmereflektor syns ej på bilden. Packpåse i nylon medföljer.

Vikt: 194 g
Mått: 110x90x70mm (packmått)


Tillverkare: MSR
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Mycket vindtåligt, lever upp till produktnamnet och ryktet. Effektivt och bra förvärmeslinga. Lätt och ryms i ett 1-liters kokkärl.

Minus:Benen är något tröga att fälla ut, dock inget som orsakar problem.

Kommentar: Jag sökte efter ett kök motsvarande MSR Whisperlite, men enbart gas i stället för multibränsle. Dömde ut konkurrenterna till Windpro pga veka konstruktioner, tveksamma kopplingar och vitala delar i plast. Windpro uppfyller alla de krav jag ställde upp: lättvikt, snabbt och enkelt att använda, bränsleeffektivt och vindtåligt. Det är ett perfekt kök om man vill ha ett "Pocketrocket" modell större.

Liknande produkter: Optimus Stella

Köpplats: Alewalds Outdoor & Sports

Pris: 950

Plus: Enkelt att använda, får plats i en lite kastrull, kvalitetskänsla

Minus:Trög att fälla ut ibland, lite dyr

Kommentar: Har ingen erfarenhet att gaskök men måste säga att jag blev kär direkt. Efter en veckas matlagning (både kokning och stekning) kan jag inte säga annat än att köket är mycket enkelt att använda och står stabilt. Ett plus är att det medföljer vindskydd (hade det lindat runt gasbehållarna) och reflektorplatta som dock känns väldigt simpla (tunn aluminium) och som ganska snabbt blir buckliga, där saknar man trangiat lite.

Logga in

Tips!