Primus Litech Trek KettleUltra light saucepan made of hard anodized aluminium. Foldable handle and room for a 2207 gas canister inside. Comes in a practical mesh bag.

Weight: 216 g/ 7.6 oz.
Volume: 1 L
Pris: 249


Tillverkare: Primus
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Liten, lock/stekpanna, tålig

Minus:Små pannkakor ;-)

Kommentar: Den här ör alldeles perfekt för ensamvandraren eller rentav klättraren som vill ha ett kärl som inte för litet men inte för stort heller, eller som vi i Sverige säger; lagom.
Har även kollat på Optimus HE Weekend pga värmeväxlaren under, men den var något för liten. Den innehåller "bara" 0,8lit medan denna innehåller 1,0liter.
Perfekt att bara värma vatten i till sitt frystorkade eller varmt vatten till att blötlägga den egentorkade maten med. Om man är flersom ett komplement till de större kastrullerna, pga att man snabbt får upp det ur säcken utan större bök. En gasbehållare av typen 100g och 230g får plats utan problem tillsammans med ett litet toppmonterat kök och eldstål/tändare. Sedan kan man lägga ner ett fotstöd till gasbehållaren i nät/tygpåsen som följer med.
Har även stekt pannkakor och äggröra i stekpannan/locket utan problem. Dock blir pannkakorna små :-)

Liknande produkter: Optimus HE Weekend, lite mindre 0,8lit

Kundservice: Lite service. Har kollat på YouTube och på nätet innan jag köpte den. Så jag hade koll på den.

Pris: 199

Plus: Lätt och rymmer litern.

Minus:---

Kommentar: Fick en sånhär kastrull av en god vän, den visade sig tämligen bra. Vi har kokat mat till två, soppa och kaffevatten med gott resultat. Eftersom det för sig om en lätt kastrull tycker jag att handtagen är helt OK. Den lilla stekpannan har vi gräddat bröd och plättar i, den som säger att det inte går har inte försökt....
I stort sätt är vi nöjda och det är ett förtjänt gott betyg.

Liknande produkter: Ett flertal

Kundservice: Primus har en förnämlig kundtjänst.

Köpplats: ?

Logga in

Tips!