Craft T-shirt

» Ladda upp produktbild

T-shirt i syntet för svettiga aktiviteter


Tillverkare: Craft
 
Betyg: 2.762.762.762.762.76
(betyg 2.76 baserat på 17 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Måste säga att jag är jättenöjd med alla de andra produkter jag har med craftmärket på. Dessa t-shirts är dock inte speciellt bra, noppar, taskig passform om du inte är kraftig och inte någon bättre "andning" än en vanlig t-shirt. Billiga är de dock.

Minus:För varm, nopprig

Kommentar: Köpte 2 st samtidigt då det var ett bra pris tyckte jag. Efter en tids användning har jag lagt märke till att de är helt olika i material. Ena känns och beter sig som en tröja i syntetmaterial, den andra tröjan måste vara tillverkad av 100% bomull. De har exakt samma lapp insydd i kragen (layer 1, 100% polyester) och har tom samma artikelnummer. Har tyvärr inte lämnat in tröjan för materialanalys men funderar på det.

Plus: kanske priset?

Minus:Noppar, kliar, luktar, transporterar dåligt - you name it!

Kommentar: Köpte 2 av Crafts t-shirts på erbjudande eftersom priset var bra, testade dem intensivt de första månaderna (man ska ge allt en chans) och har sedan dess aldrig använt plaggen. Tyget kändes från början plastigt mot huden, och redan efter första tvätten hade t-shirtarna noppat sig så att de inte gick att ha bland folk och dessutom börjat klia på kroppen. Liksom de flesta syntettröjor känns Crafts lite "klibbiga" mot huden, eftersom det första tunna svettlagret inte sugs upp lika effektivt som i bomull. Skillnaden mot riktiga funkiströjor är att Craften är lika klibbig vid våldsam svettning, dvs den suger inte upp svetten ens vid hög aktivitet, ungefär som att ha fleece direkt mot kroppen. Lukten, de kliande nopporna och rinnande svett drar ned komforten nåt vansinnigt.

Plus: Priset, funktionen

Minus:Passform, noppor

Kommentar: Varför betala mer för en bra undertröja? Noppar en del, men det kan man leva med. Bra att de kan tvättas i 60 grader. Lite väl trång hals och kanske aningen bred passform. Blir aldrig blöt.

Plus: Mkt. skön. 60 grader.

Minus:Nopppar och lite sträv i början.

Kommentar: Använder den till allt från vandring, skidåkning(utför/slättförs)till inomhusaktiviteter..
Kändes kanske lite sträv i början men funkar nu mkt. bra.. Nack delen är väl att den noppar...

Plus: Tvättemperaturen, priset, funktionen, passformen

Minus:Noppar en del men inget som påverkar funktionen nämnvärt, ganska tung

Kommentar: Fungerar hyfsat bra till det mesta. De noppar en del men det är inte anmärkningsvärt mycket mer än konkurrenterna, t.ex. Newline. När man sedan kan tvätta dem i 60 grader och köra dem i torktumlaren så blir det enklare att sköta dem också. Jag har använt mina tröjor i flera år och alla fungerar fortfarande helt OK och håller dessutom formen utmärkt. Utvecklingen har dock sprungit ifrån den här modellen. Även Craft själva har idag ett flertal modeller som är bättre.

Plus: Pris, skönt material

Minus:Noppig, för brett kantband och lite för vid passform

Kommentar: Prisvärd t-shirt. Blir tyvärr väldigt noppig. Alldeles för brett kantband i halsen, inte snyggt. Lite för bred i formen, hade gärna kunnat vara tajtare. Rätt skön, mycket bomullskänsla.

Plus: Funktionen - torkar snabbt, prisvärd (om man får 2 för 200 kr)

Minus:Kvalitén

Kommentar: Har en hel hög Craft t-shirts som jag använder vid inomhusträning (spinning och Frsikis & Svettis Jympa), jogging, utförsåkning och annat friluftsliv. Tycker att de fungerar bra framförallt vid inomhusträning och som förstärkningsplagg vid skidåkning. Tyvärr är inte kvaliten den bästa och den noppar sig rätt rejält. Fördelar är dock att den ser ut som en vanlig t-shirt och att den fungerar som den ska. Vad jag tycker man ska komma ihåg är att tröjan skall jämföras med en traditionell bomulls t-shirt och inte ett superunderställ.

Plus: Torkar fort

Minus:Passform, bulkiga sömmar, noppar

Kommentar: Det är ju inte för inte som det är så stor skillnad i pris mellan olika saker. I detta fall är det billigt = ganska bra. De är mycket prisvärda men inte de bästa för de med de högsta krav.

Plus: Funktionen

Minus:Det mesta!

Kommentar: Saknar platta sömmar, är för tung och tjock. Tål inte tvätt men transporterar fukt och torkar snabbt. Riktigt dåligt Craft!

Kommentar: Heilt ok vare, Billige men for tjokke. Man kan nok ha de på fjällen och sånt ,men for mer krevende turer satsa på mer kvalitet og en annen pris kategori, tror jeg.

Plus: Billig

Minus:Noppar, luktar snabbt, elektrisk, för tjock!

Kommentar: Har två och de funkar men är inga höjdare, tyvärr lite för tjocka...

Ibland så undrar man Craft har två T-shirtar en för tjejer som är tunn, snyggare kantband och en tjockare med fula breda kantband för killar.
Är det meningen att t-shirtarna skall återspegla bäraren eller?

Sen alla som sågar den titta på http://www.utsidan.se/recensioner/visaobj.asp?ID=1201 istället, så skall en funktionstshirt se ut!

Plus: Billiga, bra funktion, torkar snabbt, hållbara.

Minus:Noppar lätt

Kommentar: Crafts T-shirt tycker jag är mycket prisvärda, jag har två svarta och en grå. De används flitigt som ytterplagg när det är varmt och som lager två när det är kyligt.
Deras stora fördel är att de torkar snabbt, tål tvätt bra och är slitstarka.
När de används som mellanlager så transporterar de svett vidare på ett bra sätt.
Det går inte att sticka under stol med att de noppar, förövrigt en rätt vanlig egenhet hos polyester. Men nopporna stör inte funktionen och skall jag ha en T-shirt när jag inte ägnar mig åt svettdrivande verksamhet så tar jag en i bomull.

Plus: Torr känsla trots svettning

Minus:Hållbarhet, nopprar fort..

Kommentar: Har tre stycken Craft T-Shirts, och mina har även som Patrics börjat noppa snabbare än man kan säga Ubbaklubba...en annan nackdel med mina svarta (har två svarta och en blå) är att de har gått sönder i sömmarna under armhålan, konstigt nog så är båda trasiga under högerarmhåla?
Anledningen till att det blir två kompasser är att de trots allt är sköna att ha på sig när man aktiverar sig mycket (långt uttryck för att svettas), då tröjorna har en torr känsla över sig.

Kommentar: Jag köpte mot bättre vetande 2st Craft T-Shirts.. Efter 1 tvätt så var hela kragen runt halsen noppig, detta fenomen brukar inte uppträda på tröjer förren de uppnår en ålder på 6månader.. Jag har köpt t-tröjer på Hennes på 40:- som haft bättre hållfasthet.. Jävla dynga knappt värda en recension!

Plus: Torkar fort

Minus:Nopprar sig, luktar svett snabbt

Kommentar: Bra passform snygg tillvardags väljerman vit så känns den inte lika varm.

Plus: Billiga och snabbtorkande

Minus:Nopprar nästan direkt

Kommentar: Ett hyfsad köp!

Jag köpte ett gäng till fjällvandring och löpning eftersom dom var billiga (100kr/st på Löplabbet). Kanske lite varma för att vara till vardags men OK till vandringar, skridskoåkning och annat.

Torkar fort men har en stor nackdel - dom blir nästan direkt noppriga! Synd, för dom är tillräckligt snygga i skärningen för vardagsplagg, det verkar vara en "vanlig" t-shirt i modellen, den sitter inte tight.

 

Logga in

Tips!