Craft kalsonger

» Ladda upp produktbild

Craft lager 1 polyesterkalsonger för sport och fritidsaktiviteter


Tillverkare: Craft
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Hyffsat bra pris

Minus:Infanterield

Kommentar: Har köpt Craft kalsonger av olika modeller. Jag har ett par som jag är rätt nöjd med och ett par som jag borde ha slängt på en gång. Boxer modellen har en söm (flatlook)mitt bak. Den skär in i grenen och efter ca 5 minuter börjar det klia. Varje gång jag har använt dem har jag fått kraftig infanterield. Hur kan man sätta en söm mitt bak som bokstavligen hamnar i skåran...

För övrigt kan jag inte fatta att tillverkarna envisas med att sy fast en massa skötselråd på insidan av underkläderna. Försvarsmakten sätter sina lappar på utsidan, inte så vackert kanske men man slipper åtminstånde skavsår.

Plus: Priset, håller länge

Minus:Noppar

Kommentar: Jag har använt både långa och korta (boxer) kalsonger från Craft. Mycket prisvärda. Håller flera år även vid flitig användning.
I jämförelse med andra dyrare märken som jag har/har haft så upplever jag att Crafts kalonger noppar mer. Det påverkar i och för sig inte dess värmade/isolerade egenskaper och med tanke på prisskillnaden så kan man stå ut med det.

Plus: Vid sport på vintern mot skav o vind är de perfekta

Minus:Långturer - luktar surt

Kommentar: Den med långa ben och vindskydd (150 kr) har jag använt till mer än 80 mil skidor och minst lika mycket löpning på vintern. Fantastiska! Inga skav, och ett varmt "paket" trots -15 och vind.

Craft är mindre bra på längre turer - det håller jag med föregående talare om. Surheten kommer... Men om du använder dem i sportsammanhang och tvättar dem efter träning, så funkar de i många år...

 

Logga in

Tips!