Marmot Tech-T-fleecetröja

» Ladda upp produktbild

Fleecetröja i polartec 100-fleece


Tillverkare: Marmot
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Konceptet är kanon, jag gillade verkligen tröjan och hade den jämt tills:... Jag en dag slet av mej både den och craft-undertröjan i ett ryck hängde dem på en stol i Coroico, Yungas, norra Bolivia och hoppade i en sedan länge eftertraktad pool. Jag drällde omkring med en screwdriver (vodka-orange) och tröjorna låg där och solade. När jag sedan skulle ta på mej dem märkte jag att blixtlåset inte gick att dra upp. Metallkläppen hade blivit så varm att den smält både tänderna på dragkedjan (YKK) och ett hål i crafttröjan under. Jaha, ingen mer varm och skön krage att dra upp när det blir kallt på den resan. Väl hemma frågade jag KG Jonsson i Solna om det skall kunna vara så. Han kontaktade Marmot som dissade mej totalt och sa att jag ljög mer eller mindre. Sur som ett bi gav KG mej pengarna tillbaks iallafall eftersom jag stod på mej när han frågade om jag ljög, vilket jag ju inte gjorde, vilket iofs hedrade honom. Jag gör dock inga affärer där mer efter den kränkande behandlingen. Jag hade inte begärt någonting, bara berättat vad som verkligen hände och bett att få det prövat. Jag menar: det måste ju vara bra för produktutvecklingen att få höra iallafall.

Plus: flexibilitet, mångsidighet, slitstyrkan

Minus:inget

Kommentar: Marmots fleecetröja med kort dragkedja (dvs anoraksmodell)görs i Polartec 100-fleece, dvs en tunnare fleecevariant. Modellen har förlängt ryggstycke vilket är bra.

Denna fleecetröja fungerar utmärkt direkt mot kroppen också, vilket gör den skön även till vardags som skjorta.Jag har använt den som underställströja på vintern och det var perfekt.Blir det svettigt under toppturen kan man dra upp dragkedjan eller kavla upp ärmarna.

Jag uppskattar flexibiliteten som denna tunna fleecekvalitet bidrar till. Har man underställ under så blir i mitt tycke en fleecetröja i polartec 200-kvalitet för varm.

Kragen är tjockare vilket ger skön värme.

Jag har tvättat den enormt mycket (på 30 grader) och kvaliteten är lika perfekt som när jag köpte den.Jag har flera andra fleecetröjor också och kvaliteten på denna är klart överlägsen de övriga.

Betyg: full pott !