Taiga Forest jacka och byxorTaiga Forest jacka och byxor


Tillverkare: Taiga
 
Betyg: 4.334.334.334.334.33
(betyg 4.33 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Tänkte uppdatera min recension då jag haft mitt Taiga ställ under ett och ett halvt år nu, jag använder min jacka dagligen under största delen av året och byxorna vid jakt, fiske och hundträning. Jag är mycket nöjd med funktion och hållbarhet, det enda jag saknar är bälg på byxfickorna.

Plus: Genomtänkt design, hårdvädersanpassad

Minus:Inte för sommarbruk, benfickorna på civila modellen skräp.

Kommentar: Kläderna är grymt prisvärda. Utformningen gör dessutom att jackan och byxorna känns som riktiga kläder och inte som plastkläder. Men kommer man i närheten av eld är det den gamla vanliga visan med hål och skador, trots det dubbla materialet.

Stället är för varmt på sommaren, men fungerar klockrent resten av året! Helt ok för mig, som bara använder GT när det är kyligt. Byxorna har till skillnad från den militära varianten löjligt små benfickor utan dragkedjor, så små prylar kan ramla ut och försvinna i snön. Skräp, men enligt uppgift här på Utsidan ska Taiga korrigera detta i kommande serier.

Kommentar: Har länge letat efter ett klädsystem som skulle tåla ALLT.. Något som funkar året om och klarar en brasa på mindre än 10 meter.. Tyvärr så finns inte dessa kläder och jag vart tvungen att krypa till korset då min gamla jacka vart helt slut..

Jag valde mellan Norröna Recon och Taiga Forest.. Prisskillnaden på jacka och byxor är ca 5000:- till Taiga Forest´s fördel trots att Tagias kläder känns minst lika gedigna.. Taiga Forest Jacka och Byxor är ju egentligen utvecklat till FJS.. Som gammal FJS´sare så tycker man att duger det åt dom så duger det åt mig.. Jag är så här långt otroligt imponerad av funktion, hållfasthet och kvalitetskänsla..

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook