Vinterkängor/ Jörnkängan Antifrys

» Ladda upp produktbild

Vinterkängor


 
Betyg: 4.674.674.674.674.67
(betyg 4.67 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Varma, sitter som mockasiner!

Minus:När man varit utanför civilisationen i en vecka och inte har några möjligheter att torka filtladdarna med eld eller annat trevligt så kan det vara lite kärvt.

Kommentar: De mest gudomliga kängorna jag testat! Skinnkängor som m90vinterkängan blir blöta när snö landar på de och smälter vilket förhindras av cellgummit i botten. Skaftet är av läder och "andas" samtidigt som det skyddas mot snö av byxbenet.

Liknande produkter: M90 vinter, lundhags

Köpplats: lånar av staten

Plus: Vikten och smidigheten

Minus:Ingen klack på skidsulan

Kommentar: Jag har använt mina Antifrys bådet till tur och till vardags under ett och ett halvt år på Svalbard och det som slår mig är hur varma men samtidigt lätta och simdiga de är. De är otroligt mjuka så man behöver nästan inte gå in dem. Så länge man rör lite på sig är temperaturer ned mot -35 inga problem. Det enda jag ångrar är att jag beställde skidsula då dessa saknar klack och på så sätt blir mycket halkiga.

Plus: Bra kvalitet och varma

Minus:Räcer inte till om det blir riktigt kallt....ner mot -30

Kommentar: Har använt dom en säsong mestadels när jag har stått bakom en hundsläde, och är mycket nöjd med dom, det verkar vara en helt annan kvalite än Lundhagskängor.
Är mycket varma tack vare den lösa ull-innerskon..köpte en storlek större för att kunna ha dubbla raggsockor i dom och det funkar mycket bra men när det börjar krypa ner mot 30 minus då räcker dom inte riktigt till värmemässigt så då behövs det andra skodon tex ullfiltskor eller ett par värsta Sorel-kängor