Haglöfs crag GT

Haglöfs crag GT

Lätt och stabil vandrings- och approachsko med överdel i snabbtorkande microfiber som optimerar Gore-tex®-membranets mycket goda andningsförmåga
• Sula i mjukare gummiblandning ger bra fäste i stenig terräng
• EVA-mellansula ger bra stötdämpning
• Gummiförstärkningar i tå och häl
• Offroad-fotbädd som är snabbtorkande, fuktabsorberande och med dämpande hälkudde
• Gore-tex® Xcr® Product Technology


Tillverkare: Haglöfs
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bra kvalité, håller bra, inget som gått sönder eller spruckit. Stabil och skön på foten. Bra åtsnörning med skosnörena, det blir tight och bra och man slipper hålla på och mecka med dom när man ska snöra dom, det är bara att dra så spänner dom sig själva. Lätta att hålla rena.

Minus:GoreTex, GoreTex, GoreTex... Ett överskattat icke-fungerande material. Jag har blivit blöt om fötterna åtskilliga gånger när jag använt skorna i blöt terräng. Och när dom väl blivit blöta tar det tid att torka dom. Lång tid. Det var ett rent h-vete att gå in dom. Tryckte på hälsenan och fotknölarna något enormt, och dom första veckorna gjorde det riktigt ont. Ville nästan inte använda dom. Har fortfarande knölar på hälsenorna sedan jag gick in dom.

Kommentar: Jag hade ett par Crag Q GT Hi, alltså med lite högre skaft. Har haft mina i ca 9 månader och tyckt att dom var ganska bra (nyligen sålt dom, lite små). Använt dom flitigt och gått både Kungsleden med dom, men även mycket i vanlig skog och haft dom när jag tränat med hunden. Tyvärr var dom en storlek för små, vilket kändes när jag hade dom flera dagar i rad (har även den vanliga Crag Q, utan GT och högt skaft, den känns lite större i storleken och jag får plats med tjocksockar). Stortån tog i. Konstigt nog kändes inte detta så mycket när jag gick Kungsleden. Fungerar alltid bra, utom när det är blött. Då är dom inte alls bra. Kommer aldrig mer att köpa ett par skor med GoreTex. Och dom har hållt bra, ser inte alls slitna ut, inget sprucket eller trasigt. Just därför kunde jag även sälja dom vidare.

Pris: 1795

Plus: Bekväm, Skaver inte, Relativt billig, 2 års garanti, Gore-tex

Minus:Ömtålig, Har svårt för att torka om den blivit blöt inuti, Klena öglor till skosnörena

Kommentar: Köpte denna sko inför jag skulle vandra från Abisko till Nikkaluokta.
Någon dag innan jag skulle åka, gick en ögla som skosnöret löper igenom sönder, när jag skulle spänna snörena. Jag tycker detta var väldigt klent.
Men jag gick med dom under hela vandringen, men jag tycker inte att dom höll särskilt bra.
Under vandringen sprack ett flertal av de yttre sömmarna, men detta ledde inte till att dom tog in vatten som tur var. Det kan ju vara ett "måndagsexemplar", eftersom dom kan lämna 2 års garanti på dom.
Men i övrigt var dom bra, dom höll tätt väldigt bra och dom var bekväma att gå i.
Men jag skulle ändå inte rekommendera någon att köpa dom, och jag kommer själv inte att ta några nya på garantin.

Liknande produkter: Haglöfs vision
Haglöfs Trail 2

Kundservice: Bra service. Ringde så fort det första problemet uppträdde och jag blev direkt erbjuden pengarna tillbaka eller ett par nya skor.

Köpplats: Klingheims Kristianstad

Pris: 1200