Dunlop Stövel

» Ladda upp produktbild

Hög syntetstövel uppbyggd av skumplast och syntetgummi.


Tillverkare: Dunlop
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Lätta, välpassande och varma.

Minus:Livslängden?

Kommentar: Mina gamla Tgb stövlar hade hål på hål lagade med vanliga punkalappar. Det var dags att köpa nya stövlar. I Jaktjournalen hade jag läst om hög, lätt och varm stövel från Dunlop. Wildo hade den i sin katalog. Jag släppte iväg en beställning och efter några dagar kom så paketet. Stövlarna leverades med ett par knästrumpor i ull/syntet. Innersulor låg i dem och de satt inte trångt och utan att kippa. Dessutom var paret gott 1/2 kilot lättare än mina plussade gamla Sarek.
Jag gick en av mina standardpromenader som testgång med de, knappt 5 km på mest grusväg och traktorstig. De satt bekvämt och skavde inte alls. Med hjälp av stövelkneckten åkte de av i ett navs. Slitaget syntes inte alls. Jag använde dem vid ett par längre veckoändes promenader och var mycket behagligt överraskad.
Nån månad senare kom så frosten och jag prövade dem en dag på skjutbana, garanterat mycket hängtid och en god chans att få kalla fötter, för säkerhets skull tog jag med mina gamla rymliga bondeförbundare men jag frös aldrig om fötterna och behövde inte byta.
Nu några år senare är jag fortfarande lika nöjd med dem, de är lätta, passar väl och dessutom varma. Att priset var lägre än för konkurenterna oroar inte mig.
Efter 8 år sprack de på längden av skon. Livslängden blev lägre än förväntat.

Liknande produkter: Flera

Kundservice: Jag beställde raka modellen och fick de med snörning i toppen, sannorlikt några gram tyngre och jag nyttjar inte finessen, men medlevererade strumpor och innersulor som fungerar kändes som bonus.

Köpplats: Wildo

Logga in

Tips!