Boreal BulnesVridstyva halvhöga vandrarkängor för tuffa förhållanden.


 
Betyg: 4.674.674.674.674.67
(betyg 4.67 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Slitstark till tusen, mkt sko för pengarna.

Minus:Inget

Kommentar: Köpte mina Boreal Bulnes 1995 och tog farväl av dem för ett par veckor sedan... 9 år va de mig trogna, och det vill jag lova. Har användt skorna under klättring, endurokörning, vandring, arbete, till sjöss, ja listan kan göras lååång.
Har aldrig behövt laga dem, endast bytt skosnöre. Det som va slitet va sulan och inne i skon, vid hälen. Där va materialet slitet så att sömen börjadde kännas, för övrigt, INGET TRASIGT!!! Kan ju tilläga att jag aldrig impregnerat dem, sista året började de ta in lite vatten.

Kan starkt rekommendera dessa skor, en stabil sko med ganska hård sula.

Plus: Priset, billigare än fina märket men minst lika bra.

Minus:Inget som jag hittat.

Kommentar: Oj, skavsår första vandringen, compeed och tejp... Ingen bra början på ett skoköp. Men vid nästa tillfälle satt de som en dröm på foten. Den ger stöd precis där jag vill ha det. Jag betalade 1395 kr för mina och det vill jag nog klassa som prisvärt. De trivs bäst bland steniga bergsstigar, så ska du upp på keb kan du inte ha något bättre. På platten med lite mindre packning finns väl smidigare skor men har man inte råd/plats med alla sorter så kan dessa vara en bra kompromiss.

Plus: Vridstyva och bekväma.

Minus:?

Kommentar: Jag har använt mina Bulnes i fem år. De har aldrig gett mig några skavsår eller liknande besvär. De är väldigt vridstyva, vilket är skönt vid vandring på stenskravel. Fästen för stegjärn finns. Tyvärr har mönstret i sulan nötts ned så pass att jag är tvingad att skaffa nya snart. Jag kommer att köpa Boreal igen!
En känga jag kan rekomendera. Helt klart i klass med Meindl, men billigare. Jag pröjsade 750:- på en mässa (halva priset).

 

Logga in