Norröna Bitihorn Dri3 JacketNorrönas lättaste jacka med bäst andningsförmåga, vattentät och i tre lager till herr. Den här lättviktsjackan är anpassad för vandring och många andra bergsaktiviteter där du vill hålla nere vikten. Materialet dri™3 gör jackan lätt, mjuk och vattentät och ger den mycket god andningsförmåga. Den har ventilering under armarna och stormhuva. Den här produkten fungerar perfekt under alla årstider och är den ultimata lätta allt-i-ett-jackan.


Tillverkare: Norröna
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Lätt, vattentät, bra ventilation,komprimerbar

Minus:inte än efter 6 månaders användning

Kommentar: Lätt jacka som gör allt en tyngre jacka gör men tar mindre plats när den inte används
.
Vet inte vad recencenten innan har gjort men alla mina Dri3-plagg är vattentäta. Har cykelshortsen som har hållt trots slitage i flera år utan problem.

Kundservice: Norröna har bytt ut det som inte håller måttet tidigare.

Plus: Vikt, utseende, komfort

Minus:Uppfyller inte förväntningarna på en regnjacka - att vara vattentät.

Kommentar: Detta är min andra Norrönajacka på tre år, nu börjar jag att tröttna... Ägde tidigare en Trollveggen Dri3 som laminatet lossnade från och fick då Bitihorn som kompensation. För några veckor sedan var jag ute och seglade under stundvis hårt regn och blev plaskvåt, jag var verkligen genomsur från armhålor till knän, trotts att jag suttit still i båten med armarna nedåt för att minska läckagevägarna. Jag bestämde mig då för att reklamera även denna jacka, det är inte acceptabelt att en regnjacka för över 3000:- inte håller tätt och jag vill inte gå blöt på mina fjällvandringar.
Till svar får jag att membranet i jackan fungerar precis som tänkt, men att dragkedjorna inte är vattentäta utan enbart vattenavvisande: regnjackan är alltså inte vattentät... Mitt förtroende för Norröna börjar nu att grusas ganska ordentligt.
De ger mig dock tillgodo på hela jackans värde i deras webbshop, så vi får se om jag får möjlighet att bli missnöjd med ännu en av deras produkter i framtiden.

Kundservice: God.

Pris: 3000

 

Logga in