Marmot Tempo JacketJacka i Marmot M3 softshell segment lämpad för intensiva aktiviteter, sydd i DRW behandlat stretchmaterial med borstad insida.

Angel-Wing Movement™, tillåter full rörelse för armarna utan att jackan åker upp i midjan.
Lyckra i ärmsluten.
Dragsko i midjan.
Reflekterande loggor.
Två handvärmarfickor med dragkedja.
Bröstficka med dragkedja och utgång för hörlurar.
Vikt 453 gram.


Tillverkare: Marmot
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Smidig stretch med lagom skydd mot väder och vind.

Kommentar: Jag har haft min Marmot Tempo i över ett år nu, den har verkligen blivit favorit, och den har varit med nästan varje dag sedan jag köpte den. Tempo är en tunnare softshell som passar både att träna i eller att ha som ett tunnare värmeplagg och jag har använt jackan som ytterplagg vår, sommar, höst och som mellanlager under vintern. Speciellt under den gångna vargavintern var det skönt med en hög värmande krage under rocken. De enda gångerna jag inte använder jackan är när det är som varmast på sommaren.

Marmot Tempo tillhör en kategori av softshells som finns bland de flesta andra tillverkare, det som fick mig att välja Tempo är att den passar mitt höga gorilla index väldigt bra, framförallt gör Marmot Angelwing movement att Tempo sitter bättre på mig än Arcteryx, Tierras och Haglöfs motsvarigheter.

Dessutom fastnade jag för den härligt röda färgen.

Uppdatering 2012-03-06
Har nu skaffat ett till exemplar av Tempo jacket, blå denna gång, kände jag var tvungen att kunna byta färg ibland. Mina kompisar började nästan tro jag bara hade en jacka. Denna gång fick jag den för 500kr vilket inte gjorde saken sämre.

Kombinerat med min Arcteryx Squamish Hoody klarar Tempo allt förutom spöregn och sträng kyla.

Liknande produkter: Arcteryx Gamma LT, Tierra Splitfire

Köpplats: Likeys.com

Pris: 900

Logga in

Tips!