Marmot Minimalist

» Ladda upp produktbild

En jacka av Gore-Tex Packlite med avskalad design för låg vikt med en viss bibehållen funktionalitet.


Tillverkare: Marmot
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bra passform, bra andningsförmåga, priset.

Minus:Kondens, men det blir det blir det tyvärr på dessa membran produkter.

Kommentar: Mycket nöjd över detta köp. En bra och lätt jacka som kan följa med på alla typer av aktiviteter. Passformen och deras "angel mowment" passar mig perfekt. Sedan är det bra storlek på fickorna och bra ventilationsmöjligheter i armhålorna. Bra och prisvärd produkt. Fick dessutom tag på den på rea, 995 kr vilket är ett kap för denna.

Liknande produkter: Kollade på North Face, Haglöfs och de andra stora tillverkarnas produkter men valet föll på denna pga passform och pris.

Pris: 995

Plus: Den låga vikten(ca 450g), tack vare de smarta, viktsparande lösningarna som smala kardborreband och stormklaffar samt små dragskor . Fickornas placering tillåter att man rotar i dem även med ryggan på plus att de är stooora. Längden på jackan. Den generösa tröjmånen, jag kan ha de tjockaste tröjorna under en medium och jag väger hundra pannor...

Minus:Kondens, kondens, kondens... I kallt, fuktigt väder blir den fuktig på insidan. Enkel dragkjedja och enbart tvåvägsjustering luvan. Stora storlekar gör luvan lite trång och den saknar en ordentlig skärm. Fickorna är av mesh(nät) vilket gör att man får tänka på vad lägger i dem.

Kommentar: När jag hittade jackan kändes det overkligt, Marmot hade genomfört min önskelista till ett facilt pris. En lätt jacka med armhålsventilation, ryggsäcksanpassade fickor som kan svälja en pocketbok var eller en innetoffla storlek 43 och en längd som tillåter att man böjer sig ner. Den ser inte så "frilufsig" ut heller så vi som mest är i stan slipper känna oss som wannabes...

Liknande produkter: Haglöfs LIM, Norröna Falketind, Tierra Pacman

Köpplats: Femmas Sport

Pris: 2199

Logga in

Tips!