Klättermusen Rim anorakInfo från tillverkaren.
Rim är en lätt och smidig anorak. Smarta designlösningar och materialet EPIC har perfekta diffusions- och mfr-egenskaper (MFR 5) för krävande utomhusaktiviteter som klättring och skidåkning.


Tillverkare: Klättermusen
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bekväm passform och lagom vindtät.

Minus:Sämre motståndskraft mot regn.

Kommentar: En anorak jag hade stora förväntningar på när jag köpte. Anoraken är mycket bekväm och jag använder den ofta året runt, allt ifrån utförsåkning till lungna skogsvandringar, med och utan värmande kläder under beroende på väder. Den är lagom vindtät och stretchig, dock var den inte så motståndskraftig mot regn som jag hoppats på. Mina förväntningar uppfylldes nästan. Är osäker på om anoraken kan köpas idag.

Plus: Duger till nästan allt, från skidbestigning till dramatenbesök.

Minus:Huvan kunde vart bättre.

Kommentar: Denna anorak verkar ha utgått från Klättermusens sortiment numera (aug 2005) men eftersom jag har sett den på rea ett par gånger senaste året så skriver jag detta.

Jag har använt min Rim i tre år året runt och den funkar nästan alltid. Smarta detaljer såsom bra skärning, kompass och visselpipa, jackan kan "vikas ihop" till en midjeväska etc. I princip allt som verkar bra då man kikar på den i butiken är bra. Vad man dock ska veta är att den inte håller för riktigt hårt busväder, typ blötsnö, -2 grader och hård vind. Då blir det en tung isanorak. Efter nån timme i spöregn blir man blöt. Rim duger alltså inte alltid som enda skal. Men vet man om de begränsningarna så blir man nog nöjd, speciellt om man hittar den på rea.

Logga in

Tips!