Klättermusen Fimbul jacka

» Ladda upp produktbild

En enormt bra jacka, med en luva som klarar av att alltid sitta perfekt. Andas väl lika bra/dåligt som alla diffusionsplagg. Sitter bra och har massor med smarta lösningar, dock en aning tung.


Tillverkare: Klättermusen
 
Betyg: 4.54.54.54.54.5
(betyg 4.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Huvan är mycket bra och går att ställa in för sidvind m.m. skyddar ansiktet näsan och kinderna mycket bra. Fickona är bra speciellt de nedre som är under avbärarbälte och därför går att använda vid ryggsäcksanvändande. Bröstfickorna har stor rymd, men kunde möjligen sitta fast i bakändan, då de åker runt lite väl mycket när man rör sig. Jag saknar öglor på armarna för att fästa handskar i vid hård vind, att ha remmar runt armar/handlederna framstår inte för mig som ett bra alternativ. Jackan andas inget vidare utan det bildas istället fukt/rimfrost på insidan vid ansträngning och kyla. Funktionen är annars rätt genomtänkt, det är exempelvis lätt att röra sig i jackan utan att känna sig hindrad.

Slutsatsen blir att jackan har mycket, men inte allt.

Plus: Funkion, hållbarhet

Kommentar: Jag har redan flera år varit användare av Klättermusens produkter: Fimbul-byxa, Megin-jacka, Ratarosk-ryggsäck och Klättermössa. Funktion, hållbarhet och alla detaljer i dessa produkter har varit det bästa jag någonsin sett.