klättermusen bilskirnerBildskirner ger oöverträffad komfort och en skönt naturlig känsla, året runt. Bomullsmaterialet är inte vattentät, men håller dig torr i några timmars lätt regn. I blåsigt väder släpper Etaproof-materialet ut vattenånga i en omfattning som inte matchas av något existerande laminat. Den rena designen och den mjuka bomullskänslan gör att denna jacka bara lär vara inomhus när du själv är det.

Huvan passar över en hjälm och har 3-vägsjustering och Windvisor™-skärm med formbar aluminiumtråd. Jackan har förstärkningar på axlar, armbågar och höfterna, vattenresistent frondragkedja och fyra fickor som inte sitter ivägen för ryggsäck och sele och en invändig vattentät ficka för telefon eller GPS.
3-vägsjusterad hjälmkompatibel huva.
Förstärkningar på utsatta ställen.
Vattenresistent frondragkedja.
Vattentät innerficka.
Midjejustering.
Liftkortsficka.
Klättermusens berömda handledsjustering.
Vikta sömmar för extra vattenmotstånd.
Reflexlogga.
Kompass och visselpipa.
Dold Recco®-reflektor.


Tillverkare: Klättermusen
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Skärningen, fickplacering och huvan

Minus:Inga, annat är att jag valde ljusgrå som blir svart nära elden :)

Kommentar: Har mestadels använt jackan vintertid. För vinterturer tycker jag den är perfekt, klarar av "lämplig mängd" blötsnö, är sydd för rörlighet och komforten, både gällande "andning" och känsla av bomullen är helt underbar. Har haft den sista tre vintrarna och för uteturer fungerar den väldigt bra.

Liknande produkter: Flera olika bomulls och jackor i blandmaterial, från bl.a. Norröna och Fjällräven. Dock ansåg jag denna vara mest lämplig.

Plus: Funktionell jacka om du vill röra på dig och ger dig bra skydd i de flesta väder.Jackan detaljer är så genomtänkta att man blir glad.

Minus:Tyget i jackan blir fort smusigt och för tunt där fickorna där tex nycklar nöter hål i tyget.

Kommentar: Haft jackan sedan 2012 och använder den från oktober till april bor i Luleå och cyklar under hela vintern till jobbet och för detta ändamål fungerar jackan perfekt den är lagom lång för att ej hindra när man cyklar. Huvan är är djup och ger gott skydd. Dragkedjan är kraftig vilket annars brukar vara det första som går sönder. Många fickor för bra förvaring. Det som kan vara på minuslistan är att tyget i jackan blir relativt fort smutsigt och tyget fram där fickorna är är för tunt och nycklar nöter hål i tyget.

Liknande produkter: Haft många jackor men ingen som haft lika genomtänkta detaljer och design

Pris: 4774