Houdini Men's Come Along JacketLättviktig och packbar vindjacka i polyester


Tillverkare: Houdini
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: - Mycket bra passform och plats för flera underplagg. - Vindtätt och näst intill ljudlöst material och en huva som är justerbar och går att packa undan vid behov. - Hål att föra tummar igenom, samt mindre trångt resår i ärmslut för att kunna kavla upp en bit. - Bra andningsförmåga.

Minus:- Blixtlåsets löpare är tung och stor i förhållande till vikt och materialtjocklek och fastnar gärna i tyget kring dragkedjan. - Materialet känns mer poröst än t.ex. nylonmaterialet i Patagonia Houdini Jacket. - Midjeresår saknar dragsko och måste knytas för att hålla storlek.

Kommentar: Jag har använt vindjackan ovanpå en softshell-jacka när jag cyklar nu under hösttid och upplever att jackan är vindtät, bekväm och ljudlös men har ännu inte haft oturen att se hur vattenavvisande den är.
Materialet känns inte lika robust som t.ex. Arc'Teryx Squamish Hoodie eller Patagonia Houdini Jacket men jackan har bättre passform för mig som är 180 cm, ~90 kg med något större armar och mage.

Liknande produkter: Arc'Teryx Squamish Hoodie
Black Diamond Deploy Wind Jacket
Patagonia Houdini Jacket

Kundservice: Snabbt svar av svensk personal som erbjuder service när jag beskrev problemet med dragkedjan. Uppskattas mycket.

Pris: 1100