Fjällräven Gore-Tex PolarFrämst avsedd för höst och vinter


Tillverkare: Fjällräven
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Stretchpartier på ryggen och baksidan av ärmarna. Följsam huva.

Minus:Något trång i kragen. Felvända ventilationshål vid armhålorna.

Kommentar: Jag är väldigt nöjd med min jacka, den är fint skuren och sitter bra på kroppen. I och med att det är stretch på baksida axlarna samt baksida överärm/armbågen blir passformen och följsamheten helt oslagbar. Jag har gett jackan fem av fem möjliga, möjligtvis skulle den få fem minus. Detta pga att den är något trång i kragen samt att ventilationsöppningarna sitter tvärs över armhålan. De kunde istället ha suttit längs med ärmen så att de öppnades lite mer när man håller armen neråt. Annars en lätt och lättpackad jacka i toppklass som förtjänar det bästa betyget.

Plus: Storlek,material,huva,inget onödigt krimskrams

Minus:Saknar innerfickor

Kommentar: Jag köpte en Polar-jacka för 4år sedan och har sen dess
använt den året runt i stort sett.Med detta vill jag säga att den verkligen fått bekänna färg.Den har fungerat ypperligt fram till i höstas då jag märkte att denna min käraste ägodel började läcka in vatten.Jag tog kontakt med Fjällrävens kundtjänst som bad mig skicka upp jackan för undersökning,4 dagar senare får jag ett samtal från fjällräven där man konstaterar att jackan är slut.Åtgjärd-Jag får utan debatt en ny jacka kostnadsfritt!!!!! Den nya jackan tillhör senaste polar-kollektionen och nu efter endast 3 dagars användande kan jag konstatera att jag och min nya jacka kommer att komma mycket bra överrens.
SLUTSATS: Med tanke på den höga kvalité som mina fjällrävenprodukter hitintills hållt och den suveräna kundinställning företaget har kommer jag aldrig byta märke.Jag kan med gott samvete rekommendera nya Polar-kollektionen.Skulle min bedömning vara felaktig kommer jag att revidera min recenssion.En utförligare fakta-resencion kommer efter vinterns prövningar.

 

Logga in