Fjällräven Eco-Shell Jacka

» Ladda upp produktbild

Högfunktionell trelagers skaljacka i stretchig Eco-Shell. Minimalistisk utformning med fast huva, lättillgängliga bröstfickor och ventilation i sidan.


Tillverkare: Fjällräven
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Mjuk och tyst att röra sig i. Håller regn borta. Fin huva med fuskpäls .Den tål snöstorm och går att ventilera bra under armarna.

Minus:Blixtlåset gav upp efter tre år.

Kommentar: En jacka som fungerat väldigt bra. Mjuk och tyst att röra sig i. Fin huva med fuskpäls. Den tål snöstorm och går att ventilera bra under armarna. Fungerade utmärkt tills blixtlåset gav upp efter tre år av ganska normalt användande. Som tur var inte när jag var på vintertur på fjället. Det hade kunnat bli farligt. En jacka som inte går att stänga i snöstorm kan ju innebära frostskador. Lite för tidigt fel på en ekologisk produkt och ett varumärke som profilerar sig på att ha produkter som håller långe. Att byta blixtlås tar Fjällräven tusen kronor för eftersom det var efter garantin gått ut.
Modellen i länken ser lite annorlunda ut än min modell som var ett demoexemplar till nedsatt pris. Huruvida de åtgärdat blixtlåset i senare versioner vet jag inte.

Kundservice: Trevliga. Men dyr repartion.

Pris: 3500

Logga in

Tips!