Arcteryx Gamma SVArcteryx.com: Gamma SV Jacket
A modern day classic, the trim styling Gamma SV provides four-way mobility in a DWR treated, supremely durable and breathable fabric.

-Breathable, wind and water-resistant
-Engineered fit for maximum mobility
-Full front zip with interior wind flap
-Hem drawcord
-Moulded Zipper Garages™
-One internal pocket
-Two hand pockets

Polartec Powershield


Tillverkare: Arcteryx
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bra att höstcykla i.

Minus:Bylsig, varm.

Kommentar: Den andas för däligt för mig. Den är inte speciellt formsydd. Vindskyddet är OK. Den är lite för fodrad för min smak. Är du kall av dig - visst.

Kanske har jag ett problem med hela softshell-prylen. Spontanköpte denna för 1600 spänn o då kan jag leva med det, men som seriös 3000-kr-köpare hade jag varit förbannad nu. Man blir svettig och den är inte regntät. Det sämsta av två världar. En Fjällräven Grönland hade varit mer funktionell...

Plus: Den ser cool ut

Minus:Svindyr och tveksam funktion för det den är tänkt för

Kommentar: Kom över den här till en tredjedel av ordinarie pris, 70 pund i UK. Utan rabatt är den sinnessjukt dyr för vad man får, såvida man inte ser det som ett renodlat modeplagg, vilket kanske i och för sig är ett berättigat synsätt med Arcteryx. Det är en schysst jacka att ha i stan på hösten och våren och kanske på utflykter när det är fint väder.

Det tänkta användningsområdet som tekniskt friluftsplagg känns inte alls relevant. Visst, man kanske skulle kunna ha den här tillsammans med en sladdrig packlitejacka som skal - men varför? Personligen älskar jag att stänga in mig i en riktig bastant trelagers skaljacka med huva när det friskar i.

Plus: skön, snygg samt står emot regn

Minus:har inte hittat något

Kommentar: Köpte jackan lite i hast. Var och tittade i min favoritbutik (au vieux campeur) nere i Lyon(Frankrike) där jag bor för tillfället. Jackan är otroligt skön och andas bra, använder den så mycket jag kan. Känns kanske lite varmt i sommarväder, men fram åt kvällen kan den komma fram igen. Den är precis som Gabriel skrev bestående av powershield, som står emot regn hyfsat bra. Så för att summera tycker jag jackan var värd sina 200 € som den kostade när den var nedsatt, annars hade den fått vänta.

 

Logga in