Cross regnställ

» Ladda upp produktbild

Andas-material


Tillverkare: Cross
 
Betyg: 2.52.52.52.52.5
(betyg 2.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Lustigt hur man kan uppfatta saker så olika. Jag köpte detta regnställ i visshet att det inte skulle klara av avancerade aktiviteter.
Detta ställ andas inte. Jag tycker dock att det håller tätt bra. Använder det som regnskydd när jag cyklar till och från jobbet och ibland på en och annan vandringstur i bergen. Helt ok att använda som vardagsjacka på stan för delen också. Snygg design. Jag ger stället godkänt. Mer kan man inte kräva av ett ställ i prisklassen som Cross ligger i.

Plus: Andas bra

Minus:Tappar impregneringen snabbt.

Kommentar: Köpte en anorak för ca 2 år sedan. Cross använder ett material som de kallar för FTX10000 och som skall andas bättre än marknadsledaren (Antar att det är Gore Tex som avses) och vara vattentätt. Mycket nöjd i början, men impregneringen försvann fort dock andas materialet bra. Köpte under den första tiden också regnbyxor i från samma leverantör. Impregnerade jackan med Nikewax men den släpper ändå igenom väta över axlarna. Detta suger. Nu börjar också byxorna göra samma sak! Snart slänger jag skiten.