Fjällräven G-1000 ZippyByxa med Fjällrävens G-1000 väv. Med en dragkedja gör man lätt om byxorna till ett par kortbyxor. Säkerhetsficka på insidan.


Tillverkare: Fjällräven
 
Betyg: 4.334.334.334.334.33
(betyg 4.33 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Materialet är beprövat och bra vilket gör blandningen av komfort, vattentäthet, torkspeed, och tålighet helt ok, de väger inte mycket, skryms inte, man zippar lätt ner dem etc. Ibland saknar jag lite hällor, de är såpass sladdriga att bältet ibland sitter på höften, hällorna hänger i bältet och själva överkanten på byxan hänger under i bästa skateboardstil. Speciellt i samband med avbärarbälte. Fler hällor, lite högre och styvare överkant över dem kanske vore en lösning. En annan sak jag saknat är något att snörpa åt med i nederkant och en dragkedja eller annan lösning för att kunna få av byxbenen över kängorna när man cabbat av. Slö som jag är drar jag mestadels av byxbenen och låter dem hänga nere på kängan när det blir varmt. Det gör dem snabbt skitiga, skrynkliga och sliter i buskar och snår.

Kommentar: En lysande kombinationsbyxa av toppkvalitet. Sköter man byxan med vaxning så har man ett multifunktionsplagg i många år. Jag använder mina byxor till jakt, fiske och vandring i alla miljöer.

Plus: Slitstarka och bekväma

Minus:Kan bli mindre följsamma om man stryker in för mycket vax.

Kommentar: En väldigt bra byxa som man dessutom lätt gör om till ett par kortbyxor. Skönt när man inte orkar släpa med sig både och. Väldigt slitstark väv som man dessutom kan vaxa in för att öka tåligheten mot vatten, smuts och vind. Många praktiska benfickor samt en säkerhetsficka på insidan. Jag använder byxorna när jag är ute och fotograferar och fiskar. Jag är mer än nöjd.

Logga in