Therm-a-Rest NeoAir Xlite NXT Large


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Varmt, ingen kyla kändes vid noll grader. Lättvikt 480 g. Liten packvolym. Lätt att rulla ihop och packa i sin påse.

Minus:Halt, man glider hit och dit under natten och kudden stannar inte på sin plats heller. Pris, 269 i euro.

Kommentar: Jag köpte det här liggunderlaget för att det är lätt för sitt storlek (196 cm i längd, 64 i bredd) och att R-värdet är så högt som 4,5. Efter fem tältnätter kan jag bekräfta att liggunderlaget är varmt och bekvämt med 7,6 cm i tjocklek. En pumppåse kommer med i packningen, den orkade jag inte använda, en minipump kan vara bra om du inte vill blåsa upp liggunderlaget själv. Ventilen är förresten bra, när du blåser går luften in och inte kommer ut. Den ända nackdelen för mig var att liggunderlaget är såphal! Det lönar sig att hitta en jämn plats för tältet :) Packvolymen är liten.

Liknande produkter: Jag har också NeoAir, NeoAir Xlite och Prolite Apex så är nog partisk och ids inte att bekanta mig med andra märken av liggunderlag.

Så blir höstutflykten en barnlek

En höstvandring på hemmaplan är en perfekt start när man vill ta med sig barnen ut de första gångerna. Här är våra tips för lyckade uteaktiviteter.