Fjällräven Bäck

» Ladda upp produktbild

Med Bäck har du alltid skydd mot plötsliga väderomslag. Lätt och mycket packbar 2,5-lagers skaljacka för turer i skiftande förhållanden. Sydd i fluorkarbonfri polyamid med ripstop.

Långa ventilationsöppningar på sidorna och två handfickor som placerats för att vara åtkomliga även med ett avbärarbälte från ryggsäck. Fast, justerbar huva. Okets nedflyttade sömmar minimerar slitage och skav när du bär ryggsäck. Tvåvägs dragkedja fram, justering nertill och kardborre i ärmslut.

• Packbar 2,5-lagers skaljacka
• Lätt och stark fluorkarbonfri polyamidväv
• Fast huva

Vikt 389 g i storlek M
Material 100% polyamid
Vattenpelare 15 000 mm
Ventilationsförmåga 15 000 g/m2/24h


Tillverkare: Fjällräven
 
Betygsätt gärna: 11111
(betyg 1 baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Passform, tunn och vattentät

Minus:Hållbarheten är under all kritik

Kommentar: Köpte jackan i Ö-vik för halva priset, 800 kr. Bra deal tyckte jag. Jackan fungerade utmärkt i ungefär 2 år, då började membranet att släppa både i huvan och vid halsen. Jag gick till naturkompaniet som skickade jackan till fjällräven som gav mig en helt ny jacka. Måndagsexemplar tänkte jag. Ett år efter att jag fått den nya jackan uppstod samma problem, membranet släpper från huvan och halsen. Eftersom det gått mer än 3 år och garantin löpt ut kunde inte naturkompaniet hjälpa mig utan jag kontaktar fjällräven direkt. Därifrån får jag ingen hjälp. Kass kundservice. Otroligt besviken både på kvaliteten på jackan och kundservice. En jacka som kostar 1800kr bör hålla mer än ett år, framförallt då det är en regnjacka som inte används varje dag.

Kundservice: Fick hjälp då garantin fortfarande gällde. När garantin gått ut fick jag ingen hjälp alls.

Pris: 800

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!