Fjällräven High Coast Padded Jacket WLätt, smidig jacka med tunn syntetfyllning för dagar när det är för kallt för sommarjackan men för milt för den riktigt tjocka vinterparkasen. Avskalad design med fast huva och handfickor.

Yttermaterial: HC-Lite: 54% Polyamide, 46% Cotton
Foder: 100% polyamide
Fyllning: G-Loft Supreme: 100% Polyester
Modell: Kvinna
Koncept: Outdoor
Vikt: 560 g in size s
Fyllningsvikt: 40 g/m2


Tillverkare: Fjällräven
Tillverkarens produktsida
 
Betygsätt gärna: 44444
(betyg 4 baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Smidig och lätt. Inga kardborrar. Inget onödigt, bara det viktigaste. Bra med fickor med blixtlås. Tål lätt regn. Snygg design.

Minus:Priset. Hade gärna fått gå ner över baken. Lite kort dragkedja, borde gå upp något längre i halsen. Något smala ärmar. Ingen ventilation.

Kommentar: En bra och avskalad vardagsjacka, bra på vår och höst eller som lättjacka vid kallare utomhusaktiviteter där du rör dig mycket.

Jackan är smidig, och är väldigt användarvänlig. Inga onödiga krusiduller, utan bara det nödvändigaste. Lätt, och lätt att packa ner som förstärkningsjacka.

Två handfickor med blixtlås, innerficka med blixtlås. Tvåvägs blixtlås fram och dolda tryckknappar. Muddar vid handled och uppe på den fasta luvan. Verkar välsydd så håller nog ett bra tag hoppas jag. Tål lätt regn och lite blåst (men blåser det massor skulle jag nog ta en extra jacka utanpå.) Något smala ärmar dock, inget för den bredaxlade gissar jag.

Har använt min jacka nu i ca en månad nu och är väldigt nöjd. Köpte min i begagnat nyskick från en privatperson, men hade nog dragit mig för att köpa den för originalpriset som jag tycker är lite för högt för en "täckjacka". Men är absolut en bra vardagsjacka om man är villig att betala priset.

Nypris hos Fjällräven är 2599 kr, jag köpte den för 800 kr av en privatperson.

Liknande produkter: Vardagsjackor ("täckjackor") från sportaffären för mellan 5-900 kr.

Pris: 800

 

Logga in

Tips!