• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Viss text som skymmer annan text

Jag använder Safari i min Mac mini. Jag får viss text som skymmer annan text:

Skärmavbild 2020-07-13 kl. 10.32.05.png


En omläsning av den aktuella sidan rättar till problemet.

/Birger
 
Japp. Händer i ett mindre fönster, så Mac har nog inget med saken att göra. Det mest märkliga är att de textbaserade menyerna förvandlas till en bild när fönstret krymper, så glöm att tabba.

Jag använder Safari med nästintill fullskärmsläge med en 23,5-tums bildskärm med 1920 x 1080 pixlar, så det aktuella fönstret är nog med god marginal tillräckligt stort.

/Birger
 

clindh

Administrator
Forumpersonal
Kvarstår detta problem alltså? Jag har gjort justeringar för det där tidigare i jul, och tyckte det funkade fint i Safari. Kan du ge URL till sidan där du ser detta problem.
 

clindh

Administrator
Forumpersonal
Knepigt, jag kör detta i Safari och det ser OK ut i en mängd upplösningar (kör Safaris responsiv design-simulering) och det ser fint ut.

Skulle ju kunna vara ngt cache-strul - testa en rensande refresh genom att trycka ⌘ Command + R

Screenshot 2020-08-03 at 23.02.35.png
 

clindh

Administrator
Forumpersonal
Märkligt. Jag lät min Mac+Safari vila över natten men kunde inte återskapa ditt problem. Kanske en tömning av hela cachen i Safari gör susen?
 

Logga in

Tips!

<% if (false): %> <% endif %>